Ahoj, bydlim v Zabehlicich v ulici Senohrabska. Kde se tu muzu pripojit? Videl jsem na mape Mixicka na Sporilove, ale nevim jestli funguje a jestli na nej taky uvidim. Tipuju ze je tak 1km ode mne, mozna ani ne, vzdusnou carou. Mozna kdybych vylez na strechu nasi bytovky, tak jo. Na ten kacerovskej barak vidim taky, ale je to celkem daleko. Jakej bych mel mit dosah?
Jak se mezi vas muzu vetrit? Kam pripadne poslat financni prispevek?
Chtěl jsem přebarvit vaše nové apčko, ale někdo mě předběhl, ovšem udělal to špatně. Byli jste tam jako FullAP, avšak vím, že jste a chte být FullAP street access, stejnětak jako Hell-Rik nyní obě mají shodně zelené vlnky.
Upozorneni: Nyni je v monitoru moznost zadavat spoje mezi kilenty. Prosim VSECHNY od nas z HELLu aby si editli sve linky (pozor, je nutna oboustrana konfirmace).
05.09.2003 v 08:40
joshua76
05.09.2003 08:53
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
Vylezt na strechu na Arnarfjallu se sice da, ale je to trochu komplikovane, jelikoz tam do listopadu nejsem. Nicmene - neuvidis tam asi ani s dalekohledem o nic vic, nez na tech fotkach (jsou brany z okna podkrovi a jsou, rekl bych, celkem kvalitni a detailni).
Radsi vytvor nejake slusne fotky z vasi strany a oznac identifikovatelne budovy na tech mych.
Jo, a vysilame na VERTIKALNI polarizaci, jak uz zmineno na vice mistech!
Bohuzel nejsou tak kvalitni jak bychom potrebovali. Ve variante prese me jde fakt o centimetry. Dneska to zkusim promerit. Ale potreboval bych nejak nastavit kabel..... resp. kdo ma veci a na nastaveni kabelu? (kus kabelu s konektory a nejaky Tcka nebo tak neco) asi nikdo co?