Jestli tu od i4 co se hlásí jako ricoh pci to pcmcia brigdge tak to je pěkná sračka.
Ve w2k je nutno naistalovat jakýsi debilní program z diskety k redukci,... Ten program se jmenuje winroute, nemá však nic společného s oblíbeným programem pro sdílení inetu kerio winroute.
Redukce je také dost náladová a restart počítače někdy neznamená že se resetuje i redukce vypnout/zapnout elektriku někdy pomohlo,...
Někdy dost záleželo na nastavení cmos setupu toho počítače,..
Věci jako delayed transaction nebo další přepínače kolem PCI...
Ja ji mam v notebooku, takze PCI redukci nemam. Kdyz ten ovladac nainstaluji pomoci setup.exe, tak se ve spravci zarizeni objevi "Intersil ......", ale neprevezme ten puvodni. Kdyz ten puvodni dam rucne pryc (odinstalovat), tak pri dalsim startu to najde "_IEE....." a chce to znova ovladac. Kdyz mu zkusim vnutit znova ten novy, tak se neobjevi vubec v nabidce a tim padem neni ani co nainstalovat.
mno to mi taky dělalo jeden ovladač ji našel jako xi325 a druhý jako IEE....
dal jsem tam originál,...
musíš dát přidat nebo odebrat harware, tam dát odinstalovat nebo odpojit zařízení, pak zvolit odinstalovat zařízení, a pak se objeví seznam zařízení a tam zaškrtneš volbu skrytá zařízení a vyhážeš i ovladače které neběží ale jsou v registrech
a pak skus znovu originál ovladač ke kartě, musí to ject
Jo original mi to vezme, ale dokonce jsem se dostal do stavu kdy tam mam stare ovladace a nove utility, coz asi mezi sebou nebude dobre spolupracovat. Nemel jsem cas to poradne vyzkouset. Spis me zarazi, ze mi to nezere ty nove ovladace?