Procetl jsem si FAQ pro zacatecniky a je tam napsano abych se obratil primo na forum, tak tedy delam. Mel bych takovy dotaz/problem. Vcera mi prislo rozhodnuti o priznani koleji na VSB-TUO, fakulta FEI. Nicmene, jsem zarazen (pravdepodobne) na koleje, kde neni inet (tedy, neni na pokoji) - koleje D. Chtel bych se zeptat vas, kteri v tom pravdepodobne uz umi chodit, zda mam nejake jine moznosti pripojeni. Napriklad pres plechovku na nejake APCko v okoli. Nicmene nevim zda tam nejake je, popripade pokud ano, kde etc. V tomto jsem fakt uplny zacatecnik. V ostrave/porube se nevyznam, takze mapa mi moc jasna neni. Nedokazu se zorientovat. Mohl by mi prosim nekdo pomoci? Nechci zustat odkazan na ucebny. O rychlost mi nejde, ale o to mit moznost se dostat na net z pokoje.
Co vím, tak inet je na každé budově kolejí Poruba. Na budovách A,B je to, tuším, 2 patro, C,D 2,3,4 patro...
Jako informatika tě asi šoupnou na B budovu. A tam je o net docela zájem. Zkus zajít za ubytovatelkou a požádat o přeřazení na C. Tam jsou většinou ekonomové, kteří se na netové pokoje moc netlačí...
GL
Na D se přeci zaváděl minulý rok, nebo ne??? Třeba se pletu
Každopádně na budově C jsou zapojená tři patra, to vím nabeton... Bydlel jsem na C na 2 patře...
Jarda