tak jsem konečně sehnal pořádné síto a změřil jsem signál směrem na spořilov a to ze střechy mé práce (sídlí v Hvožďanské ul.) a jistil jsem že tady chytnu signály z:
CZFree.Net.Radon
CZFree.Net.Krais
CZFree.Net
ten poslední není niak dál specifikován a krom signálu z CZF jsem chytil ještě
ESSID: sporilov
Ahoj všem, tak jsme právě s Profixem vyzkoušeli plnou funkčnost nového AP HELL-LSD, a proto prosim opravnene lidicky, aby slavnostne updatovali monitor .. HELL-LSD prosim nastavit na "Full AP with street access"
Jo jinak vcera probehlo kompletni precislovani Hellu na obou nasich node. Cislovani uz je podle naseho prideleneho cloudu a podle moji domluvy se Stay d. Vsichni pripojeni samozrejme pouzivejte DHCP, protoze to je jediny zpusob, jak neprijit o spojeni.
Dneska vecer je schuze Jizni spojky, co z toho vyplyne uvidime...
Dneska jsme spolu s dodem stoprocentne pripojili Hell do CZFree, podarilo se nam rozbehnout routovani a proto uz od tedka funguji nase nove ip adresy v ramci celeho CZFree.Net.
To znamena, ze se k nam uz ted dostane kdokoliv odkudkoliv z celeho czfree na nase nove krasne rozsahy 10.40.2.* a 10.40.3.*
V podstate se da rict, ze az od tedka jsme plnohodnotnymi nefalsovanymi cleny CZFree.Net
v podstatě, jestli to chápu, tak se čeká na nás. root mi přidělil nějakou novou adresu, ale zatím se k tomu nedostal. čeká to na nakonfigurování.
nejsou lidi.