Hlavní myšlenku projektu nemůžu zveřejnit,ale neni pro mne problém vybudovat kvalitní infrastruktukturu.S 1GB páteří.
Proto sem to nabýdl.Pokud by to nekoho zajímalo: 607283756
V ničem neni nic osobního......
S CZF to nemá opravdu nic společného.Možnost připojení je pouze vedlejší produkt toho co realizuji.Nechci likvidovat nebo já nevim co delat s filozofii, nebo strukturou CZF.
Jo to je pravda, s myslenkou CZFree.Net to opravdu nema nic spolecnyho, protoze delame veci otevrene a nedelame zadne supertajne projekty o kterych bychom nemohli verejne mluvit. Cekal jsem ze se dozvim neco konkretnejsiho. Tak az budou nejake informace k verejne diskuzi, tak si o tom rad neco prectu. Pokud chces svoji sit pripojit k nasi a dodrzis CZFree-RFC tomu myslim nic zasadniho nebrani. Zatim ale stale mlha prede mnou mlha za mnou.
jj souhlas, maj na sobe ze zadu nakresleny H a V s sipkama, testoval jsem to, skutecne maji normalni horizontalni, nebo vertikalni polarizaci, nikoli kruhovou.
Ahoj cekam uz skoro rok netrpelive na pripojeni, fotky nodu jsem udelal a porad mi je rikano, ze jsou vytizene spoje, uz se neco zmenilo? rad bych se pripojil
tom
Mno v pohode Lunaku,uz jsme spolu kdysi davno mluvili a pokud dodnes nekdo nema wifi kartu to je pak neco tezky resit,je na nej ode me nadherne videt a pak je to v primy lajne za Honzou,takze i pokud budu pocitat malej roztyl naplechovce tak se zcela urcite vejde do signalu:-))
Zmer mu to tam prosim te,nebo si mam koupit kartu do notebooku?:-)Klidne jo, alespon budu moci helpnout s merenim:-))
tak v tom pripade nevim co resi... turbe jestli mas primou viditelnost, tak si kup kartu a pripoj se, mas-li opravdu zajem. nedavno jsme upgradli spoj lunix - minos, takze kapacita site zatim staci.
Jo jo i je asi jeste jednou tolik daleko co Cadan,mno a ja i pri svych malych zkusenostech vim ze tam musi mit signal jak krava,kdyby ne tak mi proste zaplati 980:-) za lepsi kabel,ale kdyz musime regulovat cadana tak myslim ze by nemel byt problem... takze ja vyhlasuji soutez o posledniho jednoho,dva pripojeneho na Horizont,takze se hlaste kapacita klesaa:-)))
Ja jsem jen chtel vedet jak to je spoj lunix minos, protoze mi lunix nedavno rikal jak je to spatny se spojem L- M a ze je miziva sance, ze ke mne neco dolitne. Jestli je upgradovano, tak se chci pripojit. Jen mala otazka: jakou kartu mi doporucite?
a slo by mi zmerit signal, jestli potrebuju lepsi antenu, nebo mi staci plechovka?
diky moc
ok
Mam dojem, ze jsi je drive nejak vyhodne kupoval, muzes mi ji nejak vyhodne sehnat ( jako velko odberatel) nebo poradis mi kde se da dobre sehnat?
a jeste jedna vec, videl bys mne radeji na wienne, nebo na horizontu? nevim jak budu wiennu chytat.