black: no pokud tu sí? nastavíš tak ano, tak někdo tvůj 4mbit sosat bude, ono to propojování je o něčem jiném ne o tom, jestli ti někdo vysápne linku, je jedno jak velkou. je to výměně informací, vytváření spojů mezi jednotlivými komunitami a také trochu o zábavě. důležité je to, že jede po své síti. je to také o tom něco dokázat nejen sám sobě ale aj ostatním.
Jsem ze Sezimáku 1 a sháním napojení na wi-fi.ALe nevidím na 12ctipatrák což je u poskytovatelů na Sojčáku podmínka.Případně bych byl ochoten zřídit sí? v Sez 1 pokud by do toho šel další člověk.Nebo napište kdo by jste měl jiné řešení.Mnohokrát děkuji.
ono sezimak je dost dira takze tam asi tezko neco udelas, holt spatny misto, jedine se modlit jetli nekdo pobliz neco neudela ale o tom silne pochybuju
tak chci navstevniky tohoto fora, ze na srazu probehlo hlasovani o zalozeni neziskove organizace, zvoleni zakladaciho vyboru, a predseda, mistopredseda a nahradnik. Dalsi body ktere se projednaly, tj. vytky clenum, rozvoj site, a problemy s obcasnymi vypadky linky probehly v poradku.
dekuji za velkou ucast.
v pristim tydnu bude zaslana zadost o zalozeni neziskovky na Ministerstvo vnitra.
chtěl bych se zeptat,jestli je možný se v Táboře připojit nějak na rychlej internet, bydlim na 9.Května a připojení přes modem mně už pěkně dlouho točí a ADSL je drahý jak blázen :(
Prosím,kdo má info o nějakym připojení v Táboře v centru,dejte mi prosím vědět díky