chtel jsem se zeptat, jestli mi nekdo muzete dat MAC Adresu Anarlfjallu. Potrebuji jeste porad zjistit jestli to vlastne chytam a tohle by bylo reseni zadat do nastaveni te me karty.
Bouzel se mi to nejak tady nepodarilo najit.
tohle je muj prvni prispevek ... konecne sem se dokopal. Takze bych se asi mel predstavit, jelikoz sem chybel na prvni schuzce ... Jmenuju se Petr a mam node "pette-home" (Node ID: 942), zatim tak nejak funguju diky Allimu, ktery mi pridal druhy IP na Arnarfjall, jelikoz me zlobi zarizeni pro prijem Compex WP11A+, na kterem proste nemuzu rozchodit NAT pro enthernetovej vystup ... kdybyste nahodou nekdo mel zkusenosti s timto produktem, tak uvitam jakoukoli pomoc ... :-)
Jinak prosim toho, kdo muze menit barvicky na monitoru o zmenu na Node in testing ....
Zaslechl sem neco o schuzce 3.9.2003, tak doufam, ze to vyjde a ze se budu moct dostavit ...
tak jsem tak premyslel jak bych se revanzoval az konecne najdu signal :-)
Napadlo me, jestli budete chtit delat nejake upravy Arnarfjallu muzu poskytnout nejake lepsi pecko. Mam na mysli:
Cel 400 MHz
256 MB RAM ( kdyz se zadari tak 512MB)
20 GB HDD Seagate U5
vsechno by bylo na MB QDI s chipsetem 440ZX
je to sice starsi chlapik, ale dalo by se na tom i vice experimentovat. (treba teamspeak atd...)
Dejte mi vedet jestli by byl zajem a muzu to zacit skladat a testovat.
Jinak rad bych dorazil na sraz, ale nemam tucha, kde to bude.
Jeste k tomu CPUcku. Kdybychom potrebovali jeste neco vykonejsiho, tak se muzu po necem poohlidnout. Neco kolem Celera 500MHz. Ta tvoje PII taky urcite neni k zahozeni, ale ja mam soctet370. Jinak bych mel taky PIII 450 MHz s 512kb cache.
No uvidime, jestli neco takovyho bude potreba a kdyztak se neco vymysli.
K tomu srazu koukal jsem, ze je to streda a me by to spis vyhovovalo v tech 19:00, ale pokud nebude na vyber, tak i tech 20:00 neni spatne. V obou pripadech budu mit na sraz tak cca 1-1,5hod cas pac mam pak jeste nejakou praci.
Jo,
to panorama od sasi vypada zajimave. Zda se ze odtud uz by mohlo byt videt aspon na nekoho z klientu. Chtelo by to ale lepsi rozliseni (prvni fotka v panoramatu zleva). Jinak na sedmem kanalu neodmerime nic, protoze nam na nem bezi AP Ten kanal je taky jeden z bodu nasi schuze. Nadejneji bych to videl na vyssi cast sporilova, tj. nekdo z klientu, nebo AP mixicek, odtud je nejaka sance na nas videt.
P.