Teoreticky mame misto, kam by slo umistit APcko. Je to fara na Dobre Vode. Ted se vedou jednani. Hlavni problem je, ze nemam penize na vybudovani NODu.
Martin Hanak
V budovani NODu jsem zacatecnik. Cena se da docela dobre vycislit u materialnich veci. Ale jen v pripade, ze jsou znamy konecne podminky. Takze v pripade Dobre Vody jeste nevim.
Napr. Rudolfov, ktery je ve vyvoji, bude stat odhadem 20 az 30 tis. Musel jsem ale koupit navic nejake karty, konektory a kabely atd. na zkouseni, ktere doufam vyuziji jeste pozdeji. Vetsi naklady jsou kvuli privedeni elektriky na vez.
Zatim nevycislitelne jsou naklady na praci dalsich 2 lidi. Tem se budu muset take nejak odvdecit.
Pokud se sezene vic lidi s viditelnosti na faru v Dobre Vode a slibi me, ze se urcite pripoji a dohodneme se na podminkach, tak by se to mohlo urychlit.
Sice to neni kostel, ale chci vybudovat apcko v zahradni, coz je dost vysoko. Kazdopadne pokud se nekdo bude chtit priojit, tak bude muset zauvazovat o nejakym prispevku za vybudovani apcka(cca 1000-2000kc). To se ale zase vrati v tom, ze jsem ochotnej mu pomoct s pripojenim a sehnat levnej hardware.
Jo a pokud na to nekdo chvata, tak at zafinancuje cely apcko a vybere si to potom od pripojenejch lidi.
No to tezka, ja financovat nemuzu ja doted myslel ze si an to budu muset vydelat sam, ale ted tata rikal ze to mam vane naky pomaly a ze teda je ochotnej do toho dal to co stoji bezdratovka antena a tak, ale davat jeste na APcko to pochybuju :(((
Jinak ja ani nevim kde ta zahradni je ))
Jinak kolik lidi by jsi musel mit aby si do toho sel, a kde by teda bylo to AP ?? Primo na kostele nebo nekde na vedlejsim baraku ??
Bydlim na D.Vode, bohuzel v miste (konecna MHD c.9) kde neni temer nikam videt. Vidim jen na kostel. Je tam nekde ten pripojny bod? Na faru uz moc nevidim (jsou tam stromy a asi i jedna vila) i kdyz je to dost blizko takze by to mozna nemuselo vadit. Trosku rozhled mam jeste na tu stranu (svah) D.Vody co je tam ten pamatnicek nejakeho letce. Please, help...