Přečetl jsem Practical Guide. Jedná se trochu obecný popis techlologie Wlan s ukázkou jednoho konkrétního řešení. Nejsou tam přesné popisy řešení, spíše ukázky toho co vše je třeba nastavit (gate, essid ...). Poverpointy jsou zjevně dělané pro prezentaci se slovním komentářem a proto jsou poněkud strohé.
Zajímavěsjší a podrobnější je tam ale popis voIP, tam ale nemohu posoudit, jak moc je podrobný a přesný, ale zdá se, že jde hodně do hloubky.
PS: Zajímavá je ukázka, jak dostat v Indonézii UTP přes ulici. Prostě si ho sám zakopat do silnice, to u nás bohužel nejde. :-)
2 glorfindel_1> diky za bugreport, rad bych to opravil, ale nejak nerozumim - ktery link je nefunkcni a ktera tecka prebyva?
Ted jsem klepnul na prvni link a nabehla mi stranka s clankem a na druhy link a spustil se download PracticalGuide ...
Hele Carlosi delat z lidi hlupaky je desne snadny, ale pokud na ten link kliknes tak se ... stane! Musi se to zkopirovat a este to nejde jakymkoli FTPklientem takze nevim proc delas ramena.
A ta poznamka je jenom report pro fyzika nikdo na nej nenadava jestli jsi to jeste nepochopil .