skvela prace! Jsem z Prahy, takze osobne tu celorepublikovou mapu prilis nevyuziju, ale myslim, ze se jedna o klicovou vec pro koordinaci rozvoje CZFree v mimoprazskych oblastech. Nekolik kamaradu, kteri bydli mimo Prahu se chteli pripojit, ale procitat vsechny fora, atd. je celkem zdlouhave a zacatecnika casto odradi. Tenhle nastroj urcite pomuze hodne lidem.
Btw. kdyz uz chcete pripominky - funguje mi ortofotopodklad u obou satelitnich map (ten jeden se mi ale zobrazil v duhovych barvach ), ale ne u Prazske. Zkousel jsem se odhlasit / prihlasit, ale uspech se nedostavil. Pouzivam Mozilla Firebird 0.6.1, ale zkousel jsem to i v Internet Exploreru - oboji neuspesne. Abych vyloucil svoji chybu, tak jsem se ptal dalsich 2 lidi a oba maji stejny problem.
Honza
P.S.: V Connected foru je jeste stary odkaz na czfree.net/monitor...
Mám stený problém - zobrazení ortofoto mapy. Zkoušel jsem se odhlásit, smazat cookie a znovu se přihlásit, ale nepomohlo to (používání cookie a automatické přihlášení mám zapnuto)...
Na implementaci originalnich dat pokracujeme jak je vyse uvedeno, vyckejte prosim s bugreporty ohledne mapovych podkladu, zamerte se na spise na interface vkladani a editovani novych bodu.
Je to fakt blbý. Před tím mi to připadalo lepší. Za žádnou cenu se mi neukáže ten podklad. Vidím jen sí? a to mi moc přehledný nepřipadá. Před tím jsem se aspoň orientoval pomocí ulic apod. Snad to ude brzo chodit tak jak si přejeme.
supr, ale stejny problem - podklad mapy v Praze ne e. Jinak bych mozna zminil jeden navrh, nebylo mozny nejak pridat vyhledavani mist ve meste (ctvrte, ulice?) oproti stare verzi je supr, ze tam je find place, ale pro mesta :( Problem je v tom, ze kdyz mi rekne kamarad, jestli mu nepomuzu s registraci v monitoru a bydli nekde hluboce v centru, zastavbe, tak pohybovat se pomoci sipek od Letne, resp. nejakeho nedalekeho noda (pokud takoveho znam), je nekdy akce tak hodinu i vetsim levelem zobrazeni. diky
Je mi jasne, ze pokud je vse natvrdo (krok pri posouvani a pod.) tak je to celkem zbytecna otazka.
2. Moc by se mi libilo, kdyby select box "select node" skakal tam, ktere se zmackne tlacitko, ale rychle po sobe ("C" -> C-3PO, "CA" -> cabrasaz, nikoliv a) Snad me chapete...
Ovsem to je, rekl bych vlastnost selectu a muselo by se tam dat neco jineho. Jde mi o to, ze od nekterych pismenek je tam nodu opravdu poezhnane a tak se musi kroutit koleckem az do zblbnuti, pokud je druhe pismenko daleko v abecede.
Jo a pokud to mel nahradit search, tak ten mi nefunguje :(
3. Uz tady jednou padlo, ze by se mohla udelat akce a vyhazet nody ke kterym se nikdo nehlasi. Uvazujete o tom?