cau vsem
Pokud je zde nekdo na svahu zlutaku (Bohuslava Martinu, Kalvodova, Preslova, mozna Hroznova, Preslova a Marie Pujmanove apod), at se mi pls ozve, chtel bych vyzkouset silu signalu. Vcelku bez problemu v te oblasti chytam signal na sito.
Signal by mel byt zachytitelny +-200m od soustavy anten na zlutaku (nemyslim alumnat, ale tu druhou, bliz k trolejbusu)
pokud to nekdo muzete vyzkouset, tak budu rad. Pokud vas zajima, zda signal chytate (a alespon orientacne na me vidite (info a kontakt bezdrat.euweb.cz)), muzu prijet s notebookem, kartou a antenou a vyzkouset to.
Jde mi o to, zda bude dost zajemcu o net, protoze mi konci smlouva s providerem, takze bych podle toho neco ne/zmenil..
Jestli sem dobre pochopil tak vysilas z Bohunic, a vidis Zlutej kopec, no jestli vidis aj koleje masarykovy univerzity tak by se o tom uz dalo premyslet, mam je naproti baraku (Vinarska 30) Skus se podivat, pak ti poslu moje fotky jestli se tam najdes.
jinak, jestli by se ti chtelo muzes s tim Notebookem prijet a signal si u me zmerit, svou antenu budu mit snad do konce tydne,, ale muzes prijet se svou,,, jak chces
z tvych fotek sem nic nepoznal.... nesli mi zvetsit, svoje fotky jeste nemam dnes je du tvorit,. ale nemylsim ze bych i tak neco videl jsou to fotky v zime,, je tam opar... a je to pomerna daleko do pisarek....
pravda, nemocnicu asi vidim, je dost na kopcu , nejsu doma, na strechu polezu pak...
v prvni fazi sem nevedel odkud vysilas, jestli by to bylo nekde od alumnatu tak se to ke me nikdy nemohlo dostat ale jestli z bohunic, tak to asi pude,,, i kdyz sem asi dal nez 200m od "soustavy anten" ,, kterou zastavku trolejbudu priblizne myslis>???