Chtel jsem se pouze zeptat, zda by mel nekdo eventuelne zajem o mnou vyrobenou kopii yagi 16-17db. Zisk je minimalne stejny jako od vyrobce. Cena 1200,- s dani, bez zaruky, bez dokladu.
Kazdou antenu porovnavam s originalem. Jiz sem jich par vyrobil, ale nevim jestli je mam vyrabet i na prodej - podle zajmu.
Jenze tohle neni seriova vyroba... Zkus si takovou antenu vyrabet a zjistis,
ze neni snadne dostat se s cenou nizko. Nicmene uznavam, ze uvedena
YaGI by za povezme 900,- byla podstatne lakavejsi... a za 800,- by nemela
konkurenci.
Výroba mi zabrala necelé 2 hodiny. Materiál stál 340,- (ale to jsem nakupoval v Hornbachu). Ostatně za uvedenou cenu 1200,- lze nakoupit s dokladem i zárukou, jak už jsem uvedl.
Vyborne! Tak ji vyrabej a nabizej za 500,- a konkurence bud
pujde s cenou dolu, nebo pujde treba prodavat zmrzlinu
Ja budu jedine rad... Jinak by me zajimaly ty anteny za 1200,-
i s DPH a dokladem. Vsechny, ktere jsem videl (nebylo jich
moc) byly drazsi. Mas nejaky odkaz?
Hele tak yagi 17db stoji 1800 s dani, na klipu ji maj za 1550+DPH=1891.
A jestli ji chces vyrobyt tak, aby makala pekne tak to za 2h neudelas ani nahodou. Nezapominej na presny rozmery ( tycky s presnosti +- 0.04mm) (vyrobeno jen za pomoci pilky a pilniku), vyroba plosnaku (vcetne pocinovani) zadeklovat to....Vubec ty kravinky okolo toho sou snad horsi, nez vyroba samotne kostry. Ja to delam za dva dny, i kdyz i za 1 den by se to dalo mozna taky zmaknout. Jinak moje anteny maj vetsinou o 1db vic nez od vyrobce-nevim jak je to mozny, ale je to tak. A to ze sem tam napsal bez zaruky je stoho duvodu, ze nejsem zadnej velkej vyrobce, a krome toho mi neni jasny, jak by mohla ta antena sama od sebe odejit.
A kdyz se na klipu podivas treba jenom na Třmen pro průměr stožáru do 60mm, tak zjistis, ze stoji 230,- s DPH (coz je teda za kus zav. tyce s plehem docela narez).
Delka yaginy je zhruba 87cm.
Marit aktivitu nekoho jineho je tak snadne... myslim, ze 'nortone'
vysobou anteny nijak zvlast nezbohatne. Osobne bych antenu asi
delal dele nez jeden den a pokud bych jich delal vice pro nekoho
ciziho, taky bych z kazde anteny chtel neco mit. Jak rikam, pri
rucni vyrobe se tezko dociluje nizkych cen a vysokych vydelku.
Chapu to spise jako fandovstvi. Takze nekritizujme prehnane...
Ja myslim,ze vypada dobre...a pokud je toto konecna cena,tak je to taky slusny.
Jestli by jsi mel zajem,tak tu antenu nekomu pujc na vyzkouseni a muze se na to udelat recenze na novych pripravovanych Wi-Fi HW strankach (v moji kompetenci ).Pokud budou dobre vysledky,tak se ti zajemci jen pohrnou.
Hodne stesti a nedej se...
PS:je super,kdyz se mezi nami najde nekdo tak sikovny,ze konkuruje vlastni vyrobou profesionalum...
Mařit aktivitu, to bych opravdu nerad. Ale 1000,- do kapsy z každého kusu a bez dokladu a záruky, mi přijde opravdu zlodějna, která na czfree nepatří. Je to samozřejmě jen můj osobní názor.