Taky bych si dal tricko. Shodou okolnosti jeden znamej uz nejake nekdy nechaval delat. Takze mi poslal tuhle nabidku - jedna se o sitotisk co prezije kazde prani....
přední strana velikost A5 , zadní strana velikost A4
1 barva celkem 170,-
2 barvy celkem 190,-
3 barvy celkem 220,-
4 barvy celkem 250,-
Predem avizuji ze tu nedelam nikomu business. Proste pretiskuji informace. Kdyz by se seslo dost lidi jsem ochotnej to nechat udelat. - samozrejme jeden navrh, na kterym se tu shodnem.
U.
2Ultra: Ty ceny jak jsi je uvedl jsou pouze za ten tisk (barvu) nebo i včetně trička? Jestli je to včetně trička, tak jak jsou velký (nejsem zrovna žádnej drobek )? A jsou to ceny konečný, nebo je nějaká možnost množstevních slev, resp. není tato cena podmíněna nějakým minimálním množstvím?
Ceny jsou samozrejme vcetne tricka!
Na velikost se musim zeptat , ale asi standartne S,M,L,XL,XXL.
Jinak jde o ceny pri odberu 40-50 ks. A urcite by se dalo domluvit sleva pri vetsim odberu. Jinak vzorek v poctu 1ks trika vyjde na 800,- :-(( Sitotisk je opravdu kvalitni , coz mohu potvrdit.
Co vim tak se to zpracovava nejak digitalne z jpegu (no mozna z neceho sofistikovanejsiho :-)) Chtelo by se domluvit, nemam predstavu jestli by byl takovej zajem aby se to prodalo.
U.
No já osobně bych si tričko objednal a klidně zaplatím i předem. Koneckonců nejlepší by bylo asi přímo na web CZFree přidat sekci Merchandising, kde by si každý mohl nakoupit propagační předměty jako v každém jiném e-shopu.
Nemám ovšem představu jakým způsobem se počítají množstevní slevy. Musí to být úplně stejný trička, nebo stačí trička různých velikostí se stejným potiskem?
ja bych si nekomplikoval zivot a na zada tricka bych dal jen zvecene logo z predku.
Jo a je potreba vybrat co nejdrive vybrat logo, pac jsem ho delal v bitmape a ne ve vektoru, takze to bude chtit prekreslit, aby to slo poradne zvetsit.
BTW: v jakym formatu to ten sitotisk chce, respektive jaky dpi chtej?
Takze format - pry v pohode jpg, ale lepsi je CDR - COREL.
Rozliseni bude podle toho jaky bude mit rozliseni ten picture.
Jinak jake rozliseni zvladne sitotisk to se mi nepodarilo dozvedet, ale to triko z toho sitotisku udela caru 0.5 mm s prehledem. Jestli to staci.
Ano jsem klidne pro dat na zadni stranu zvetseny motiv ze predu.
U.
13.08.2003 v 14:51
frodo
17.08.2003 14:32
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()