Jo, rozesilal se sms, ale radsi - Srazek je dnes tj.18.7.03
od 19:30 U Brizu. Mista sem nerezervoval, nepocitam ze by nas bylo tolik. poresime tam Ronju, penize a pripojeni na Heaven. Dodovi budu volat vecer tesne pred srazem.
Zdravým Vás. Jsem nod LEO. Asi před půl roken jsem chtěl vytvořit sí?. Ale sešlo z toho. Pokud jsem s někým z Vás byl v kontaktu a přestal jsem odpovídat tak se omlouvám. Nastali nepŕedvídatelné okolnosti.
Ale jsem zpět a zjistil jsem že se to tady docela rozjíždí. Rád bych se k Vám připojil a taky Vám nabídl nějakou pomoc. Bohužel Linux nic moc. Pokud to někdo zastŕešuje prosím kontaktujte mě a? domluvíme podrobnosti.
Leos
Ronjitka 20% OK - jde to strasne pomalu, ale chtel bych do patku funkcni elektroniku. Mrknete na monitor, nod Mixíček - Spořilov, ma street access - zajimave.
Tak jsme dnes s Henrym byli za Dodem a vse vypada ok. Do stredy by mel byt spoj na Heaven hotov. Potrebujem jen sehnat uchyt na antenu.... nemate nekdo neco co jde navrtat do zdi a nejaky srouby, at to nemusime kupovat?
Pokud tedy vse bude bez problemu tak pristi tyden HELL-RIK bude FULL AP v CZFree.Net.
Pak musime pockat az se dostavi ronja a spustit HELL-LSD. A tak budem hotovi.
To profix: Mam ted cas, nepotrebujes pichnout se stavbou?
To Pepa.Mindok: Co s tebou je? Slysel sem ze si v hospitalu, nejde se ti dovolat. Az se vratis ozvy se a udelej si znova nod.
Btw. Mixicek pry neni v CZFree.Net a jede jenom internet. Pletu se? Henry to zkusi zjistit. Pokud neni v CZFree.Net ma byt na monitoru oznacen jako FULL AP? Poradte!
Tak jsem dnes dostal od Yeppiho drzak na antenu, pujceny na dobu potrebnosti , diky. Pujde na Heaven.
S profixem jsme dnes pokracovali na stavbe ronji (teda profix pokracoval , ja strihal plech, vrtal a kontroloval ). Musim vyslovit (vypsat) profixovi uznani za to co dela, je to opravdu mistr. Doufejme ze se neutne .
Den umisteni anteny na Heaven se dohodne dnes vecer.
Tak LSD, Henry, Dodo a ja jsme vcera naistalovali drzak, antenu a kabelaz na Heaven. Ted uz jen prinesu bleskojistku od profixe a dneska se vracejici rychtation to nainstaluje a HELL-RIK bude komplet hotov (krome ronji na HELL-LSD).
Dnes jsme s Azziem vyzkoušeli popovídat si pomocí programu Teamspeak 2 a musím konstatovat, že je to SUPER , chtělo by to vyzkoušet ve třech. Dokonce to přeneslo i zývání.