UPDATE: Uz nam VPN na nekolika spojeni funguje, v pripade zajmu prosim PMko :-)
Hledani nekoho ochotneho z Prahy, kdo je connected stale trva, prosim ozvete se.
Diky Martin
Original post:
Chtel by se nekdo spojit a vyzkouset to???
Potrebne technicke i SW vybaveni mam, klidne budu provozovat i VPN server, jen hledam dobrovolniky z cele republiky na testovani a posleze na ostry provoz :-))
Muze mi nekdo prosim poradit, jak se pomoci nejake VPN skrz internet pripojit do Prazske casti site Czfree.net?
Psal jsem clovickovi, co je tu uveden ve FAQ, ale ten se mi uz ctvrt roku neozval :-((.
je mi jasny, ze to bude muset byt nekdo taky na druhym konci dratu byt ochoten se propojit, ale stacilo by to jen nejakou 32kbit linku pro zacatek, jen aby to aspon jelo a byli jsme connected:-))
Najde se nekdo ochotny pomoct??
Diky za rady.
UPDATE: Uz nam VPN na nekolika spojeni funguje, v pripade zajmu prosim PMko :-)
Martin
Link praha <-> olomouc jede uz nejaky ten patek a je celkem stabilni, pro spojeni pouzivame OpenVPN *BSD proti linuxu. Routovani zajistuje zebri BGPd. Ani jsem nezkousel kolik to da realne tunel proti tunelu, na prolezani connected a pripadne sshckovani po czfree to staci a hlavne na IRC :-))
Takze jsem vam(N.E.O., monty4479) rozeslal na PMka podrobnejsi info, jen je potreba mi poslat vase verejne IP ze kterych se budete pripojovat, kvuli firewallu :-))
Diky Martin.