V nasi siti hodlame ve vetsim poctu nasazovat ronjy ale mam v tom docela zmatek.
Proste a jednoduse, hledam funkcni schemata/stavebni navod na funkcni pojitko s UTP konektorem zalozeny na tistakach. Je mi uplne jedno jestli to bude na bazi clockovy ronjy nebo ladovyho crusadera nebo cokoliv jinyho. Proste potrebujeme funkcni schema + navod.
Deu se honosi tim ze uz jedou dva linyk na crusaderovi, ale jedine co z crusadera normalni smrtelnici videli jsou jenom fotky jak to ladovi blika doma na lince.
Prosim prosim, dejte nekam ty schemata a DPS.
Zdenek
Naposledy upravil zdenek_dc 24.07.2003 v 20:14
24.07.2003 v 20:04
hwsoft
Moderator zastupce cloudu 10.101
Re: Jaky UTP tistakovy opticky pojitko lze tak do mesice postavit?
ad optika: tim chces rict ze kdyz to chci pouzit ze musim sednout k pajce a rok vyvijet pojitko jenom proto ze si branite svoje napady a svoje fungujici reseni? Vzdyt preci o nic nejde. Clock svuj vynalez k dispozici dal, jenze mi nevyhovuje. Copak neni lada nebo nekdo jiny kdo paralelne vymysli uz vymyslene ochoten se o vysledky sve prace podelit?
me vpodstate staci schema a tistak. z predpokaldu dvou existujicich spoju na bazi crusaderu logicky vypliva ze musej existovat nakresy DPS a z toho zase vypliva ze musi existovat schema v eaglu. Copak je problem tehle par souboru dat na web? Niceho vice nezadam.
ad moderator: kdyz uz jses ten moderator, prejmenuj tenhle thread, namisto "zalozime vlastni ..." tam dej nadpis z meho prvniho prispevku. Omylem jsme to dal jinam a i kdyz jsme nadpis i text zmenil, nazev threadu uz nesel a nemuzu to ani smazat, asi je v tom nejaky bug.
Ty ronjoidni tistaky v predchozim prispevku jsou vicemene to co jsme hledal. Skoda toho TP rozhrani, ale mam pocit ze uz se na tom dela.
Co vim, tak clock mel na webu hned prvni verzi, jeste na IrDA, uz tehdy jsem to studoval a rikal jsme si jaky to musi byt maso.
P.S.: Pravdepodobne budeme profi firme zadavat vyrobu mechaniky, takze cim vic bude kusu, tim levnejsi. Nehlaste se vsichni. Az to bude aktualnejsi, tak to asi dam do zvlastniho threadu.