Já myslím že nikdy se dost neuklaníme a neuděkujeme aby jsme Azziemu splatily jehoneochvějnou snahu dotáhnout celou tuhle šílenost až do konce a to ještě před jeho odjezdem na tábor 10.7.
Tak uz toho nechte ( nenechavejte me to dela STRASNE dobre ). Harmonogramy sli fakt dohaje, stavet se melo az za 14 dni a ted uz bezi RIK.
Dnes bude dulezita schuzka s Dodem. Pokud se dohodne propojeni, budem se uz moci pravem nazyvat cleny CZFree.net.
A jinak se opet celej den nezastavim . A to si jeste musim sbalit!
Seznam soucastek na Ronju jsem poslal LSD.
Jeste k nemu dodam - ten koax MUSI bejt s MEDENYM stinenim - NE HLINIK, neda se to pajet.
Bacha na presmazeni vykonu prvniho bloku (mohl by nam to CTU bouchnout).
Odjizdim na kratkou dovcu do pondelka, takze pripadne dotazy jen pres telefon.
Px
Dnes jsme se já, lsd.25, rychtation sešli s dodem (AP Heaven) a dohodli o připojení AP HELL - RIK k síti CZFree.Net a Internetu.
Pokud ještě někdo nezaplatil na učet pokladníka, tak a? rychle činí, nebo? ohrožuje projekt HELL !!!
Ti co čekají až to bude, že jen otočí anténu, napojí se a budou sosat , nebo čekaj až se to samo udělá, tak těm vzkazuji, že se to samo neudělá, měli se nad sebou zamyslet. My to sami utáhnem, ale každý projekt potřebuje finance.
Dobry den, jsem uplny novacek v tehle oblasti.
Bydlim v severozapadni II na sporilove, je mozne se pripojit, pripadne pripojit do internetu (zatim nemam nic (jen pocitac)), koho a cim uplatit abych to zjistil (driv nez koupim prislusne veci) a pokud by to melo fungovat koho a cim uplatit abych se pripojil? Je se pripadne mozne zkontaktovati se s nekym za ucelem nejakych informaci co a jak, bohuzel mam je pripojeni pres modem (ode dneska :(), tak se na internetu nemuzu zdrzovat moc velke casove useky.