Vzhledem k tomu, že kodan a jeho instalaterská četa budou shodou okolností provádět onu instalaci naší nové retranslace na Žvahově u pokludy, je nutné posunout čas srazu na 20:30.
Stále však marně čekáme na to, až nám všem Drakula oznámí, kde to bude. Jinak hrozí, že to bude tam jako vždy, tedy Na Ledárnách.
Takže jedna věc je jasná a to je čas, místo však ještě nevíme. :(
Sraz je 14.7.2003 ve 20:30.
Témata:
1)seznámení se s novým členem,
2)poreferování a vyhodnocení nových žadatelů,
3)poreferování (asi kodan) o retranslaci a kolik co stálo,
4)poreferování o tom co stálo vše předtím a finanční plán do konce roku,
5)Strategie rozříšení (aneb chci připojit souseda přes ulici), jde to právně a za kolik ?,
5a)Medlis a spol, nové AP Arnafjall, IP rozsah a podmínky výhodné pro obě strany (spolupráce),
6)Nakousnutí problematiky "závazná pravidla pro člena komunity"
Co je to ?
Proč bychom to měli udělat ?
Tedy shodneme se ?
Kdo to připraví ?
(Tato otázka nakousnuta v kruhu Janek, Drakula a Stay d)
Žádám o maximální možnou účast a buď te ve střehu, bude to důležité.
Stále pokračuji ve snahách na Barrandově. Mám tam dvě potencionální místa a lidi, je to v předběžném jednání, s tím druhým jsem zatím nemluvil vůbec.
Petan má také něco svého, údajně jde o Lhotku, což by také nebylo špatné, uvidíme, co mi řekne zítra měl se o to přes víkend postarat.
Jinak na WikiWikiWebu a v CFku jsem poslal pár otřesných statistik s velkým packet loss procentem, chci jen podotknout, že to jsem nikdy takové neměl ani před odjezdem to nebylo tak strašné jako teď, možná to souvisí s tím eHAMnetem jak si stěžuje janek. Rozhovor s Bleaderem jsem také otiskl v CFku.
Je velmi vstřícný a může pomoci, ale nejdříve si musíme být jisti, že nás rušejí právě oni, protože se jedná o velmi důležitou linku ANT<>eHAMnet01, je potřeba jakákoliv změnu připravit a koordinovat dopředu současně na obou nodech. První s čím by mohli něco dělat je otočení polarizace z vertikální na horizontální, pokuď se nepletu, naše APčko je také na vertikální polarizaci.
hona slíbil před časem zjistit, zda-li člověk z jeho baráku není naskove.
S cd_testing to chce dříve domluvenou návštěvu v kvádru.
Jinými slovy celé to vede k tomu, že je čas opět proměřit okolí našeho APčka a zjistit, co se děje.
Jo a ještě jedna radostná věc . Máme svůj vlastní IP rozsah pro nově vzniklý cloud "jspoj" (docela krátké) a konečně můžeme delegovat domény a reverzibilní názvy i vlastní pcčka.
V Cloudu jsou: Krč (městská čtvr?), sídl. Novodvorská (městská část Lhotky), Kačerov (městská část Michle), Spořilov (městská část Michle), Roztyly (městská část Chodov).
Ty Roztyly nevím jistě.
Nový rozsah je tento: 10.40.0.0/16 a obsazovat sítě se budou, tak, že budou rozsahy /17. Takže nás čeká přečíslování dětičky, ale nebojte hezky v klidu.
Správcem cloudu je rychtation a zatím já, ovšem s radostí to přenechám někomu, hlasí se někdo dobrovolně ?
Pokud by byl náhodou u někoho zájem, mám tu od kamaráda nabídku antén 19dB za 1000 Kč a 24dB za asi 1500 Kč. Kdyby byla objednávka aspoň na deset kusů, může to být ještě o stovku levnější. Jedná se o víceméně domácí, ale polo-sériovou a zřejmě celkem kvalitní manufakturní výrobu s možností reklamace (prý prověřeno!).
Wanthalf
30.09.2003 v 13:09
Stay d
17.10.2003 18:31
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()