Ahoj,
zatím to vypadá tak, že vhodný přístup do sítě czfree jsme ještě nenašli - chytáme akorát bod Deu na Andělu, ale signál je příliš slabý na nějakou rozumnou komunikaci.
Pokud by byl zájem, můžeme se zatím sesí?ovat mezi sebou. To ale předpokládá 2 věci: 1) shodnout se na vhodném umístění access pointu (zatím to vypadá na panelák v Paláskově ulici), 2) složit se na ap+všesměrovou anténu (odhad je cca 10 000 Kč)
Zajímal by mně seznam lidí kdo by byl ochoten se složit (zatím nezávazně jen kvůli počtu) a návrhy na umístění ap, tak aby na něj všichni viděli.
Jinak, jak už bylo řečeno srazy budou každou 1. středu v měsíci, tedy příští bude 2. října (na místě a času se dohodnem zhruba 1-2 týdny předem)
na tu strechu na panelak mate normalne pristup ? da se to tam dat, ja jsem z Chaber a delam tam likalni sit, vidim na 2 vysoke panelaky vasim smerem, treba je to ten spravny, dle foto mym smerem by to jit mohlo, chce to ale promerit, pac na muj stozar, coz je lesenarska tyc je asi videt blbe
Pokud na ten AP dosáhnu, tak do toho jdu.
Až seženu klíč od střechy, provedem s Tomcatem měření. Když to nedopadne, budu muset hledat jinej AP, neb mezi mnou a Paláskovou je něco překážek.
Tak jsem se nakonec rozhod pro ten Z-COM XI-626.Instalovat zacnu hned jak od Dea koupim antenu a kabely. Ohledne toho prispevku:muzu dat tak 500 -staci to?
Nazdar jsem taky z Kobylis.
Chtěl bych se přidat, ale moc tomu nerozumim.
Nejspíš bych potřeboval nějákou radu pro debila jako jsem já, protože nejsem schopnej pochopit, jak se přidat, jak sehnat věci k připojení a jak se sněkím kontaktovat tak, aby mi poradil, nejlépe osobně, co mam dělat.
Předem Dík!!!!!!!!