to je fajn. Já tu jsem teprve nováčkem takže moc těch fór přečtených nemám... No a ono taky připojení na dial-up co v nejlepším má 12kbps moc víc neumožňuje... Zdravím Ostravu!!!
Já ty trička nebudu dělat v nijak velkým počtu tak cca. 5 až 10 ale 1 navíc mě už nezabije. Dodělám návrhy pošlu ti to a pak se pudu někam hádat za kolik mi to natisknou... Ten plotní megaleták je fajn. Hodně fajn... nějaký text? Netušim co třeba: Zde pěstujeme pavučinu. Zajímavý by to bylo dát na panelák ))))
na cybex.cz mají papíry HP Iron-On T-Shirt A4 , 484,- Kč. Je to 10Ks , takže jedno tričko by vyšlo na 49 Kč - nepočítám toner v tiskárně a proud v žehličce
úplně nejlepčí íby bylo sehnat někoho kdo má barevnou laserovku nebo něco co je schopno reprodukovat barvu v kvalitě vyšší než ta moje bubble jetka semtamtečka... fólie si koupí každý sám a trička snad taky. Tomu barevnému dobrodinci koupíme flašku něčeho dobrého a bude to! Návrhů může mít každý nepočítaně, záleží jen na něm kolik do toho dá...
Takže - haló haló!!! Vyhlašuji výběrové řízení na hlavního tiskouna!!! zájemci hlašte se!!!