dnes jsem se zastavil u jardy pro ethernetovy kleste - jsou supr. jinak uz mam utilitu pro ten tvuj AP pepo. prez ethernet mi to konfigurovat nejde tak musim sehnat kabel rs-232.
no to jsem se stavit nemohl, protoze jsem strasne spechal.Tak snad zitra v pondeli. Jinak delam ted nejakou vsesmerovku, nevim jestli bude fungovat, kdyztak bych ji pak za cenu materialu(200,- - 300,-) nekomu dal.
Tak jsem rozchodil jardovi na serveru http deamona apache. instalaci jsem zvladl za 5 minut je to v klidu.ted delam na statistikach jeho traficu, ale asi to zapichnu a budu pokracovat az zitra pac nemuzu odnikud stahnout RRDsko.
PS: na jarduv www server se muzete dostat pres 194.228.223.36.
Snad tak do mesice bude muj iGW plne funkcni :-)
tedy on je funkcni uz ted, ale jen pro pozemni site.
Ehm tedy kdo chce pripojit hned, tak at si projanme od
telecomu datovy okruh ke mne a muze se pripojit ihned :-)
Od zlodeje nic nekupujte. pokud to nevite tak pan Hradil ma pezdivku luopeznik nebo taky zlodej, a pochybuju ze vam nabidme slusnou cenu - 2600 je az moc. jinak ja barak nemam z kamene, je z YTONGU ale nakupovat se tam da. prodal jsem 20ks techto karet a ani jedna se mi nevratila jako vadna nebo neco takovyho. Zaruku samozrejme davam, 2roky, na vsecko zbozi co si koupite. jen nedavam doklady a faktury, protoze nemam zivnostak. ale to nemusi nikdo vedet. pokud to nekoho sere tak at si to poridi o 3-4kila draz u zlodeja. A tam si dnes koupi neco jen blbec, teda pokud si nekupuje prazdny cdcka.mozna na ne pujde neco i vypalit .
Jo a mam to taky z LEVI, neco primo z tovaren z TW.