Skoro byste nam videli na AP RIK, skoro. Mozna byste neco mohli chytit az bude v provozu (coz by melo byt za cca 3-4 tydny). Nebo pokud by se nasli prostredky bychom to pak mohli preposilat pres me, na me tak na 99% vidite.
Heledte ten váš ZPnet... nechate nas pripojit do czfree.. ja nechci skejsnout na zasranym telekomu s drahim netem. No a este ty finance pro vas odpověd: nas to bude stat moc moc moc ... takže budeme radi kdyz sezeneme 2 sitovky a najdeme case pro vykuchaneho kompa u mne na skrini
to azzie: V prvni rade se budeme snazit robehnout nas AP, pak budeme uvazovat o pripojovani nekam. Ciste teoreticky by bylo vyhodny mit dve nezavisly linky, takze ja osobne jsem pro
to stay d: bylo by myslim vhod aby na na te vasi schuzi byl pritomen nekdo od nas, pokud se nas to ma byt jen z casti tykat. Chcete prispevek na upgrade konektivity, navrhoval jsem ronju, pochopil jsem to tak, ze byste ji uvitali, tak nevim v cem je porad problem. Pokud je to jen otazka te vasi schuze, tak je zbytecny to pred ni diskutovat ale pozvat nas na ni.
Nevim, co je ten ustav. Porovnej fotky. Viz drivejsi odkaz. Na tech fotkach je videt vic nez ted odsad, protoze jsou ze zimy, kdy jeste nebylo listi na stromech. Co nezjistis z fotek, nezjistis ani odsud.
Neni to treba ta budova s velkejma satelitnima antenama nad Roztylama (za dalnici?). Zpoza stromu tam couhaji nejake strechy, nebo jejich casti. Ale identifikovat je neumim.
Nejlepsi by bylo pockat nez si vybudujem tu nasi sit a az nam pobezi tak bychom mohli zacit promerovat.
Optimisticky to pocitam tak na 4 tydny.
Pak bychom se meli sejit.....
Tak asi zatim..... , hodne stesti pri budovani!