Takze tento tyden bude na 100% sprovoznen NODE ICEMAN , dokonce uz mam i usera ktery na mne bude viset.
Doufam za to nejak pomuze alespon trosku k nakopnuti czfree.net OVA a prestane se jen plkat a zacne se cinit
Dnes se pokusim udelat par zkusebnich mereni , tak uvidim a pak poreferuju
Kdyby mnel nekdo ve vyskovicih,zabrehu zajem , tak muzu pomoct s merenim signalu na muj NOD
Takze dnes jse delal par zkusebnich mereni. S vysledkem jsem byl prekvapen a jsem velmi spokojen.
Takze meril jsem ve 3 lokalitach a z ruznych smeru
Parkoviste shopping parku
Vyskovice vedle RACKA
a Hrabuvka DR martinka - coz je vice jak 2,2 KM od mojeho domu.
Signal byl vsude velmi uspokojivy . Velmi mne prekvapilo posledni mereni pobliz DR. MARTINKA v tomto extremne zarusenem prostredi jsem nameril sidnal o sile -73 dB se S/N lepsim jak 24 DB- coz je opravdu paradicka.
Testovaci soubor jsem stahoval prumernou rychlosti 503 KB/s zoz je nekde kolem 4 Mbit/s
Tentyz soubor jsem posilal zpet na router rychlosti 531 KB/s -coz je 4,2 Mbit/s .
A mas nekde fotky vyhledu? ..vidim nekolik baraku na Volgogradske a scanoval jsem okoli vcera vecer a nic jsem z te strany nezachytil (vzdalenost 2.6km)
Ja jsem ji namiril na Zabreh az vcera v 9 vecer (a nechal ji tak), takze jsi me chytit nemohl.
Kazdopadne jedine, co jsem chytil ze tveho smeru byla sit Azor.
..jeste bych rekl, ze Ostrava1 (ipnet.cz) si s GL vubec nelame hlavu, protoze ji chytam taky ze smeru z Poruby..
Znovu tady OFICIALNE a VEREJNE na foru zadam spravce IP PROSTORU o PRIDELENI IP adresniho prostoru pro muj NODE.
UPDATE: netrvam jiz ani na celem "C" cku (i kdyz si stale myslim , ze je to jedine systemove reseni), ale chci uz nejak IP prostor at muzu konecne dokonfigurovat uplne na cisto router