Zdravim!
Zní to hezky, co tady píšete a pokud to opravdu rozjedete, tak to bude fajn. Chtěl jsem se kouknout na vaše stránky, ale pořád ještě nefungujou. Bylo by fajn, kdybyste tam už něco hodili, alespoň nějaký základní informace o vás, kde máte ty APčka apod. Chtělo by to tady v Plzni pořádně rozject, ale největší problém je asi v tom, že o tom většina lidí vůbec nemá ani páru..
Držim vám palce...
V případě, že nám bude doména Pilsfree.net neprodleně vrácena (jak je napsáno na konci stránky - že je propůjčená), tak z toho nebudeme vyvozovat žádné důsledky.
Pilsfree
Tak už fakt nevim, co si o tomhle mam myslet. Jsem člověk, kterej do toho moc nevidí, protože jsem vně událostí. Rád bych se připojil do nějaký bezdrátový sítě v Plzni, ale jak a hlavně kam? Hazíte tady jeden na druhýho špínu, řikáte jak jeden je tyran, druhým to zase nefunguje.. co kdybyste se pro změnu snažili nějak domluvit?
Jak už jsem řekl, chtěl bych se připojit do nějaký wifi sítě, lépe řečeno, mám vážný zájem se někam připojit a znam pár kámošů, který by to nejspíš brali taky, ale z toho, co tu čtu tady nevládne moc pěkná atmosféra. Jak si má člověk udělat nějakej úsudek, když se tu jenom pošpiňujete. Kdybyste radši řekli něco konstruktivního, aby se lidi z Plzně mohli rozhodnout na koho se maj obrátit.
Už jsem jeden takovej pokus udělal, obrátil jsem se na Luboše, ale ten mi napsal, že nemá čas, abych mu řekl konkrétnějš, co mě zajímá. Tak jsem se to pokusil upřesnit, ale jako naprostej začátečník jsem ani pořádně nevěděl, na co se ptát, a to byl možná důvod, proč mi pak neodpověděl. Nebo možná mail nedošel. Nebudu dělat ukvapený závěry, takže žádam tohle cestou, abyste se někdo ze surfnetu vyjádřil.
Bral bych informace o tom, co musim splňovat, abych se moch k vám připojit, co musim mít za vybavení, kolik mě to bude stát, na koho se mam obrátit a nakonec jestli by se se mnou pak ten člověk nesešel a neporadil mi co a jak dál.
Samozřejmě bych byl rád, kdyby se mi ozvali i lidi z "pilsfree" nebo "HELLnetu" jak vtipně poznamenal Luboš a napsali mi podobný informace.
Tak ze surfnetu už se mi ozvali. Takže, to že nekomunikují, bude asi pomluva a pokud jde o připojení, tak po vzájemné domluvě nevidíme ani na jedné straně problém. Nepřišli mi vůbec nepříjemní.
Je škoda, že tady v Plzni panuje taková atmosféra, páč kdyby se všichni nějak domluvili, tak to určitě prospěje všem....
Jelikoz web czfree.net nebyl urcenej aby na sebe prudlily 2 site, ale aby si lidi navzajem pomahali, tak bych se potreboval zeptat, zda uz nekdo zkousel u smerove anteny pouzit kruhovou polarizaci, popr. jake s tim ma zkusenosti atd ...