Hlavně GMáci nemají naprosto tušení co vlastně prodávají,...
Už několikrát jsem tam volal,.. A stačilo,...
Buď je tam nějakej idiot u kompu, kterej umí jen naklepat numero a říct, jo, máme nebo ne, nemáme. A nebo je tam naprosto znuděnej a znechucenej technik, kterej kdyby mohl tak v tý práci raději umře než by zvednul prdel od kafe a cigárka a šel najít nějaký informace v počítači.
To by mě zajímalo, co s takovými laserovými děly chcete podnikat. Hubení pražských holubů je sice bohulibá činnost, ale pomyslete na ostatní chráněné opeřence a náhodné čumily.
Konečně mám zase trochu času, který bych chtěl věnovat bastlení pojítka (nebo hned dvou) na nejkritičtější spoje tady u nás.
Nicméně, původní clockovu konstrukci už dělat nechci, protože jí považuji za překonanou. Mnozí z vás odvedli nezávisle na sobě kus práce, která to posouvá zas někam jinam. Jelikož se ale přestávám orientovat v tom, co komu vlastně chodí a jak, chtěl bych poprosit o nějaké shrnutí co všechno je tedy už dotažené a funkční a co je ve stádiu ladění. Nerad bych něco složitě vymejšlel a ladil, když už to předemnou udělali jiní.
Moje představy jsou následující:
* mělo by to bejt kompletně na PCB
* je mi celkem jedno jestli půjde o AUI nebo TP (ale do zapojení s MLkem se pouštět nechci, na tom už dělají jiní)
* vzhledem ke vzdálenostem netřeba laseru
* mělo by to chodit na první zapojení