ozvali se mi z Canady,ze je maji.Rozhodil jsem trosku sit na netu.Vcera mi volali ze neni zadnej problem.Mam tam nekoho kdo by mi je poslal sem.Tam je jejich cena 25 centu za kus.
No za tu cenu by se myslim vyplatilo pro czfree udelat suplikovou zasobu - nejaky fondy od lidi co prispeli byly. Kolik stovek toho koupime?
BTW vykonnejsi jsou uz jenom luxeony (znacka lumileds co delaj tyhle hpwt) ale ty maji snad vice PN prechodu -> nepouzitelny pokud spolu prechody tesne nesousedi.
kolik by jich bylo za 500? Libor by dal 500 na vyvoj - mohli bychom nakoupit zasobu. Predbezne pocitej s ledkama za 500 kc financovane (snad na to da) liborem vyrizovane mnou. Musi to ovsem byt presne ty co doporucuje clock - pripadne kdyby byly nejake s jeste mensim vyzarovacim uhlem tak by to nebylo spatne.
BTW, nemuze ten clovek zjistit pripadne nedokazal by koupit VCSEL (je to neco mezi ledkou a laserem, chova se to jako laser ale ovlada se to spis jako ledka) do 3mW na nejake rozumne vlnove delce (650nm, prip. 785nm, nebo 830 ci 850 nm). Pro pokusy a vyvoj. Stat by to mohlo kolem 3-5 USD ??? mozna trochu vic, ja nevim. CHci se jen zeptat zdali by to nedokazal.
hele je to takhle,clovek kterej mi to bude kupovat neni baslir v tomhletom smeru ;o) pokud mu dam presne oznaceni tak jedinej problem je ten,ze ho musim dotlacit do nejakyho obchodu at mi je zajde koupit, pak je jen soupne do obalky a jsou tady do tydne.Ten dealer co mi volal s Lumileds, cekal ze ja sem nejakej distributor, cekal ze jich vezmu treba takovejch 100000 ks nebo rovnou cely kontejner ;o)) v nejakem malem mnozstvi se neoplati posilat primo od nich jejich zasilkovou sluzbou,protoze zaplatis jen za prevod nejakych 20 dolacu.Takze to vidim spis na tu prvni verzi.
Takze asi tak nejak, zatim cus.
tistaky mi maj dorazit nekdy pristi tyden,pokud mi to pofrci jen tak na zemi ,tak nevidim zadnej problem abych objednal treba i ten celej kontejner ;o)))
BTW, nemuze ten clovek zjistit pripadne nedokazal by koupit VCSEL (je to neco mezi ledkou a laserem, chova se to jako laser ale ovlada se to spis jako ledka) do 3mW na nejake rozumne vlnove delce (650nm, prip. 785nm, nebo 830 ci 850 nm). Pro pokusy a vyvoj. Stat by to mohlo kolem 3-5 USD ??? mozna trochu vic, ja nevim. CHci se jen zeptat zdali by to nedokazal.
zkus si je najit nekde na netu nebo nejakym katalogu, primo jaky maj presny oznaceni a myslim ze neni problem to obvolat apod. v tomhletom smeru muzu byt napomocen.
Ja bych taky rad nejaky HPWT.
Poledni nahrada, na kterou sem prisel, je L-53SEC-H od Kingbrightu, ale maji reakcni dobu 80ns, takze by se asi hodily jenom pro RS232 podobne. Jinak sviti oranzove a docela pekne @20mA.