mno skoda ze jsem nebyl na srazu - objasni letni provedeni..
add:: je to JEN hospoda!! zadny spoj na 20km, tak se vykasli na retranslaci
ma vyhodu ze si jako sirotek jen pripadas. ja vim ze nim sem . dnes jsem mluvil s dalsim chlapem co se chce pripojit !!!! cool.
mno jo ... ja nedelam rozdily... tak dneska u me byl honzek(neuraz se..) psota z topolan, predelaval jsem mu mmdsku - sito. pokecali jsme a tesime se jaxi to rozdame(samozrejme jen v UT)...
jinak taky sem pribral dalsi lidi do site. kontektivita je uz pro nase vesnicky zajistena - WSC 128kbps od 18:00 do 6:00 - driv to nema vyznam, vsichni jsou prez leto venku do noci...
pozdeji nakoupime neco celodenniho. zatim to vypada ze si vemu kilco za pripojeni k nodu a pak mesicne 400,- od kazdyho za net a na elekriku...
dnes jsme provedli mereni u Lzapa, ale to misto je v doliku, tak jsme nikeho nepobrali. potom jsme zachytili s NTB signal nejakyho WellNETu.Prestehovali jsme se na tabulak a konektili se na JarduK, chteli jsme sem napsat prispevek portable kdyz jsme lezeli(ja a tiliko - jardak drzel antenu ), ale dest nas zahnal do jalty(hospa nedaleko mistu kde jsme provadeli vyzkum).Lidi na nas cumeli jak na blazny,ale to je nam vite kde....
chci podekovat jardovi a pepovi za cas a Lzapovi za trpelivost + techno - ted to posloucham a je to dobre...
::me se dnes po 2 hodinach prace podarilo rozjet DHCPcko, pritom je to skriptik na stranku, uz to chapu ze vsech nejvic(teda yanek mi pomohl fakt mooooc), takze na svejch strankach brzo poreferuju...
::tiliko pripojuje geodeta atd...
::jardak testuje node!!! nabizi ted inet zdarma a ma otevreno dokoran vsem lidem co maj wifi, tak ho zkuste chytit . doufam ze jsem nerekl nic tajnyho....
Zdarec, tak jsem konecne koupil sitovku CISCO Aironet, a PC pro router mam take pripravene.Chybi mi nejakej ten kabel + antena a nekdo pres koho se pripojit... Antenu mam prislibenu, sito od kabelovky, jen ji budu potrebovat predelat. Najde se tady nekdo kdo mi pomuze to vse dat do hromady, vcetne instalace Linuxu??? Dik
Ted se snazim nejakym zpusobem pomoci spusteni NODu Oldaa. (Asi mu mujcim NOD, ktery pripravuju pro FreeNet.Zlin - kde vzit anteny?). Az bude mit Tiliko zpet PCMCIA kartu ORINOCO, muzeme zajit na navstevu.