Tak obavam se ze tam asi urcite neuvidim. Mozna Awe a ten je hned vedle a kdyby u nej na strese byl AP tak by to mohlo byt docela cool. Mate nejak vymysleny pripojeni ke stavajici siti? Jestli jste si vsimli tak na mape je jako nod Spec under construction. Je to nod lidi ze zbraslavi, maji tam heskou smerovou antenku smerem na zbraslav, ale obavam se ze dal do mesta to z toho panelaku asi urcite nepujde protoze je oproti okolnim dost nizoucko. Zatim jsem od knezy (owner) nedostal odpoved co s tim zamysli.
Jinak do mapy jsem pridal potencialni nod tom coz je panelak ve kterem bydli mujd obry kamarad a od neho je videt pomerne dost daleko. Fotky nemam, potreboval bych pujcit digi fotak. U nej na strese jsem zatim nebyl, ale je nepatrna moznost ze by mozna mohl videt nejaky stavajici bod, ale rozhodne nic neslibuju. Problem je ze nema skoro vubec zadne financni prostredky, takze po tehle strance do toho jit nemuze.
Cau, no s tema panelakama a strechou to je celkem problem, hele budu mit dnesga digital, tak to muzes skouknout
Kdyztak se mi ozvi ICQ 14215363, nebo 0603 972 566, 44 40 11 83
Domuvime se. Sem ted doma..
No problem je ze to neni primo muj panelak, ale bydli tam kamos a ten dnes prijde az okolo 22h a zitra okolo 21h, coz znamena ze uz nic videt nebude :( Mozna by to slo nafotit ve stredu, ale az podle toho jak se dostanem na strechu.
Jinak s tema financema to nebude zase az tak desny.
Myslim ze cely Modrany asi najednou pokrejt nepujdou, ale 2 AP by to uz zvladnout mohli, co rikate?
Ahoj,
tak ja jsem taky z Modran, Node ID: 565 .
Mel bych zajem se k nekomu pripojit a otestovat tak moji Ronju v praxi. Mam jiz funkcni elektroniku, takze zbyva to narvat do trubek.
Jsem zvedav, jak se to popere s Modranskou mlhou....
Ondra
Ondreji, vidis na nod tom? To je ten clovicek jak se s tebou (tusim) vcera domlouval na tom jestli bys mu nepomohl zprovoznit ronju.Pokud bys zaroven videl nod tom a nod MAP-01 tak by mozna nebylo spatne pres tebe vezt optickou pater pomoci ronji. Myslim ze ty 2 nody na sebe nevidej. Nebo se pletu? No a pak by to mohli byt prave ty 2 body, ktere by pokryli cele modrany.
jak uz sem psal, mam k dispozici (ted ho mam doma) a zitra pres den sem doma .
Je to olympus camedia Z3030 se slusnym zoomem a 4.1megapix
Kdzytak se mi ozvi, kontakt je o nekolik prospevku vys ..
Guli.