chtel bych se poptat, jak to vypada nahore na kopci nad nami (tedy kolem JohnyDoga)? Ted jsem koukal, ze JohnyDog prodava WiFi kartu a tak mam pocit, ze to bali (?). Myslite, ze se najde nekdo, od koho bude videt k nam dolu do domku v Hodkovickach u skleniku?
JohnyDog to uz zabalil a ja na vas nevidim. Mozna ze by na vas mohl videt Tomatra, ale na toho taky nevidim. Prijdte nekdy na sraz az zase bude, tak to vyresime nejrychlejs.
Tuto sobotu (7. cervna 2003) od 19:00 bude dalsi sraz clenu a pratel CZF, o5 ve Sportbaru v Baruncine ulici mezi hospodou Berounka a potravinami U Karkulky.
Ahoj, mám zájem se připojit, node Marek-Modřany, uživatel Samuel, Modřany, ul. Ke srážku 8. Nejblíž je Map-01, snad bude viditelnost ze střechy, nebo jestli bude lepší viditelnost na někoho jinýho. Ozvěte se pls.
Sorry ze to davam sem, ale myslim ze by to mohli vedet vsichni
jaka je ted situace a co se planuje.
pokud bys mel viditelnost i na jiny node, bylo by to jfajn, protoze na MAP01 uz dochazi kapacita, v tuhle chvili tam je vsesmerovka s jednim AP, uvazujeme o rozsireni na 2 AP a udelat tam sektory. ale bude to neco stat, cca kolem 5 000, jeste uvidim jestli to nejak provedeme ..
kdyztak se mi ozvi na mail, PMko, nebo ICQ
Tento patek (25. cervence 2003) od 19:00 bude dalsi sraz clenu a pratel CZF, o5 ve Sportbaru v Baruncine ulici mezi hospodou Berounka a potravinami U Karkulky.
Tento příspěvek je určen zejména pro nové uživatele, kteří by mohli mít pocit, že v poslední době je tu mrtvo a v Modřanech se tudíž neděje nic.
Opak je pravdou. Pokryli jsme signálem většinu MOdřan a proto už jsme všichni online a fórum vlastně ani nepotřebujeme
Pokud se tedy chcete připojit ozvěte se nejlépe:
guli(MAP01, MAP02)
ptak(bluehillz)
Caha(Caha)
Orion(Orion)
(kontakty najdete v profilech uživatelů)
kouknul byste se nekdo na bod maruska? tam totiz neni videt na ani jeden node :( na map02 je to pres kopecek podel hlavni, leda na orionce udelat bod nebo na mikrone
to by bylo uplne super, neni tam videt moc ani do centra na komercni ISP, takze tam je to fakt zabity.
Jakou mate branu do internetu? TGNet? V mape nejak neni videt, jak je to spojeny se smichovem.