Nazdar
v radioklubu jsou taky příznivci czfree. Jen se modlím, aby ta mikrovlna nějak nerušila naše krátké vlny ... antény budou asi dost blízko sebe.
Tak uvidíme. se mějte de inw
No nemelo by, ale magie je vsudypritomna a zvlast tam kde se jedna o vlny
Z reakci jsem posoudil, ze to asi nechame na ten sektor .. Je zbytecne zarusovat zadek bansky a kdyz tam bude treba pokryti tak to mnohem lepe pokryjeme apckem z budovy koleji.
Co se tyce poctu, tak pro zacatek budou ap 2, jedno v porube druhe na ekonomce.
Dalsi podle toho jak to bude chodit a kde bude potreba atd..
Navic je znamo, ze skoly maji obecne vic penez v druhe polovine roku
Já se bojím o šumy kterých tu máme už ted dost )) My tu máme 100W (dva měsíce zpět bylo 500W), ale vysílá se jen o některých víkendech. tak to snad bude k přežití ) de inw
Antény Wi-Fi by provoz RK nerušily, problém by byl spíše opačný - jak se do antény RK narve 0,5 KW, těžko to bude mít příznivý vliv na funkci zařízení Wi-Fi, zvláš? v těsné blízkosti.....
Ale jinak to není špatný nápad, snad by tam nebyl problém s interferencí ze strany Inet providerů, kteří operují v pásmu 2,4 GHz (Netopýr) na budově A - to by byl obrovskej průser.
De 2XNK
Opet opakuji to co jsem vyse psal....nemusite mit obavy se vzajemnym ruseni KV a wifi...KV koncove stupne (PA) obsahuji filtry <30MH neni sance aby se harmonika dostala az na 2400MHz...