Cau,
tak kdyz uz jsme to rozchodili (od vcerejska diky Fyzikove rade s rp_filter uz zase spravne routujou cloudy 10.11 a 10.18 do zbytku CZFree, tzn. konec dost zasadniho netsplitu... i kdyz nektery prefixy nam sem pro zmenu vubec nelezou...), tak co ted trochu zaparit ?
Bavi tady jeste nekoho multiplayer strategie ? Pro zacatek bych uvital protihrace pro Freeciv, protoze mam na desktopu jen Linux, a nechce se mi patlat se s Wine... i kdyz takovy Age of Empires... (znate nejaky Linuxovy ekvivalent, ktery by byl ve stavu hratelnosti ? )
Kdyztak mi poslete e-mail (viz moznosti fora) - nahodil bych u sebe freeciv server, kdyz by byl cas. Cas je zejmena kdyz se nic nesere a vsecno bezi...
Nekdy bych si freeciv zahral taky, problem je ale v tom, ze do czfree nejsem pripojeny. Mozna by ale nekdo mohl udelat czfree freeciv meta server, ktery by sbiral informace o serverech czfree. Chapu ze to neni moc akcni a sezere to more casu, ale je to nejlepsi hra na linuxu, co jsem kdy hral... Takze neslo by to nejak pres inet hrat taky?
Tak jsem si to FreeCiv stahnnul. Civilizaci jsem bohuzel nikdy nehral, takze je to pro me uplne spanelska vesnice . Strategie se mi ale libej, takze si k tomu proctu nejake how-to a casem se ozvu .
aaha...
koukam, ze asi musime mit vsichni stejnou verzi..
bezi mi tu server 1.13.0
a v noci se snazil nekdo pripojit s 1.14.0 a nepustilo ho to...
jdu si sem dat teda tu verzi 1.14.0 at to neblbne..
tak uz sem tam nahodil verzi 1.14.0 a melo by to fungovat...
az se budete zkouset pripojovat, tak mi pls reknete na moje icq (82647256), at to muzem nejak testovat..
dik
No mam te na 11 hopu
...
11 145 ms 108 ms 84 ms 10.10.201.220
ping se zda na strategii vyhovujici, doufam ze bude i stabilita spoje. Akorat ze posledni rok nejak nemam cas na hry, misto toho ve volnym case furt nejakej linux, wifi, hostap, atd. :-)
Takze co domluvit nejakou pravidelnost? V nasem drive ap/dnes cloudu se uz rok hodne hraje akce a pry :-( se docela osvedcilo nedele od 20:00. Kdyz se clovek rozhoduje ze by si jako mozna zahral a vi ze je dobra sance v nedeli vecer nehrat sam proti sobe dost to pomaha :-)
Freeciv jsem sice zatim nehral, ale rad si zavzpominam jak jsem to vlastne v Civ I a Civ II vyhraval :-)
Tak jsme zkouseli FreeCraft ve slozeni ja, Woody a Roumen a jelo to skvele (az na obcasne lagy). Kdo ma zajem, necht se objevi na #gamenet a muzeme zaparit.