Pratele, normalne mam AP v praze a v UH a okoli jsem nikdy nebyl, ale byl jsem dotazan znamymi z Borsic, jestli by se tam nedalo chytnout mikrovlnou na nejake freenetove APcko. Vubec neznam tamni zemepisne pomery (prima viditelnost a pod.) Je tam vubec takova moznost? Odpovedi kdyztal PMkem nebo ICQ 10127380, normalne sem nechodim.. Predem diky za info.
Ja bydlim na Velehrade s vyhledem na cast Stareho mesta , cast UH. Hradiste a cast Modre. Je ve starem meste nekdo s vyhledem na velehrad a na Velehrade nekdo kdo by chtel spojit sily pro vybudovani site?
Ja znam tak 2-3 lidi z borsic co by mneli taky zajem se pripojit. Zatim v teto oblasti zadne freenetove AP neni. Ale co neni muze byt. Ze ktere casti borsic je ten tvuj kamos? pokud by se naslo jeste par lidi tak to muzem rozjet.
ahoj, nema nekdo nejakou smerovou antenu na puceni na par dni? uz mam 10 dni smlouvu s hitechem ale nemam antenu, takze nevim jestli mi to bude fungovat na tu kartu co mam
pres SlovackoFreeNET to U Stadionu v nejblizsi dobe mozne nebude...
no to by mě hradištáci zklamali....
... jedine vybudovat AP s novymi lidmi nekde v UH a casem to pres Starak spojit se siti Zlechov-Tupesy-Kostelany
jo budem muset začít, jdu na to, nějaké rady - technicky nrejsme absolovent prumyslovky, takže to nebude ončo, ale jinak to s PC jde :-)))
ale hitech by mel v dobe kolem prazdnin prijit s novou (cenove vyhodnou) nabidkou internetu... (pry )
to je jedno, nechci je podporovat..