Cioml: Nejak se v tech zaplavach nevyznam. Mozna nejsem sam komu by se hodilo nejake shrnuti. Tudiz. Kde bude ona hlavni antena na kterou clovek musi videt, pripadne odkaz na fotky. Jakou tak planujes cenu. Jaka je porizovaci cena pristroju. Pro nas amatery by se to hodilo )
A ted neco pro me. Bylo by z onoho mista videt na Navigatoru 621? Hned u kotelnya toho novyho baraku
Včera jsem mluvil se známým, jeho táta má v dílně jeden běžný soustruh a dva automaty. Jak to máš s tou redukcí? Pokud ji ještě nemáš, dám ti na něj kontakt.
Perfektní,
bod jede, signál je dostatečný. Testoval jsem cca ve vzdálenosti 1km s anténou ASH11 a WL kartou AVAYA v notebooku a signál byl v zeleném.
UPOZORNĚNÍ: Pokud se budete pokoušet napojit na bod Cijoml-1, je nutno se nejdříve spojit s Cijomlem. Provoz je zabezpečený, šifrovaný a omezený na seznam MAC adres. Takže jednoduchý test neprovedete.
P.S.: Zdá se mi to poněkud schizofrenní, vzhledem k tomu, že AP CIJOML-1 zatím nemá žádnou konektivitu na internet ani do CZFree.Net-u. Je to prozatím "sám voják v poli".
Dnes mám už třetího zájemce, který se mylně domníval, že jsme (naše lokalita) napojení na CZFree.Net. Všichni se ptají, kdy to bude. Mám v úmyslu se začít intenzivně věnovat napojení do páteře. Napojení na tebe jaksi prozatím postrádá smysl.
Napiš PM DEU-ovi, on ten špatný bod smázne. V 9. patře na východní straně je AP, stačí ti od něj natáhnout UTP kabel. K RobFox-ovi akorát přidáte hub. Tím pádem bude i internet. Konektivitu nakupuje Slimmer. Domluvíš se s ním .
Diky za rady. U koho je ten AP presne (jmeno)? Jak dlouhy muze byt UTP kabel a jake to ma dusledky? Musim mit potom tu orinoco kartu? Nebo staci obycejna sitovka? A na koho je ten AP napojen na tebe (java2)? Funguje to spojeni mezi javou a cijoml-1? Dival jsem se na vyhled z JH-JH na Dedinu a je videt. Co brani spojeni Dediny-routeru s JH-JH? Vzdalenost? Zatim.