Tady Ortenovo nám. 2. Bohužel přízemní přízemí, z kterého je vidět leda tak na hotel Alta (zato výborně, neplánuje tam někdo vysílač? :-))) Máte někdo podněty, jak nás nějak pěkně připojit? Byli bychom tuze rádi...
No na hotelu bude docela problem neco zridit. Mas dve moznosti. dostat se u sebe v dome na strechu a mit stesti s vyhledem. Nebo navstivit majitele hotelu a zkusit se s nim domluvit. Technicky ti muzu vypomoci maximalne, ale zbytek si musis domluvit sam.
alp
Zdravim vsechny, jsem v Hermanově ul. nad Veletržním palácem, perfekt výhled na Strossmeyerák a do centra. Uvažuju o zřízení AP, i když i po te co si tu uz nejakou dobu ctu konference, nemam moc jasno co z toho a jaka je praxe... Kdyz se pripojim muzu nabidnout za rozumny podil na nakladech cast moji konekt. do Internetu pevnou lajnou ostatnim, no a samozrejme pripadne zase o kousek posoupnout sit, ale nemam moc predstavu co tim ziskam. Pokud to chapu spravne, tak vetsina AP jede tak ze pripoji jen zname MAC adresy, tj nehrozi, ze bych se do CZ Free pripojil pres WiFi treba z notebooku nekde na druhem konci Prahy, po CZFree se pripojil na svuj AP a po nem do Internetu... nebo se pletu ?
Kazdopadne pokud by mel nekdo zajem o pripojeni do internetu nekde v oblsti Hermanova, pplk. Sochora a blizke okoli, rad se s nim zkontaktuju. D.
Dnes jsem měřil na střeše v Komunardů 5 a chytil tam na 24-26 dB sí? CZFree.Net.e-net. Netušíte někdo, kde má tato sí? AP a zda by ji šlo alespoň dočasně využít pro internetovou konektivitu pro malou firmu?
Chtěl bych se zeptat jestli mi někdo pradíte s připojením do CZfree?
Mám kartu Edimax EW-7126
Potřeboval bych vědět jak mám tuto kartu nastavit a jak mám nastavit TCP/IP a IE proste všechno co mužete poradit.
V utilitě dodávané ke kartě se mi oděvuje AP CZfree.net.e-net
ale nevím jak ho mám kontaktovat ve foru ani monitoru jsem ho nenašel
Dík Danipa
AHoj vsichni z holesovic, behem nekolika malo dnu dam na strechu anternu, ktera bude z node mamar vykryvat cast holesovic kolem trznice a tak. Pokud vas bude vic, asi by bylo docela vhodny udelat nekde kolem tusarovy nebo delnicky nejake AP.
Prosim vsechny, kdo maji zajem o pripojeni v teto a prilehlych lokalitach at se ozvou sem do fora, at se muzeme nejak domluvit.