cau, co se tyka presne polohy tak ber v uvahu knihkupectvi u stromecku, ale bude se tam davat new antena..
se soucasnou to moc nechytis... takze je uspech, ze jsi to nameril.
congrat
Kneza
CZFree.Net South Prague Admin & Mapper
Dejte mi vedet, az tam bude antena a zkusime od nas z baraku. Nevim, jak to pujde. Je tam par stromu. Mozna odrazem. Na ZAP02 zajdu zas. Zkusim namirit presne. 100% mi to slo odrazem. Jenze jdete v 19:00 ven s notebookem a antenou. Lidi na me koukali jak na nejakyho hackera :-))) Je mi jen 16, takze sem vypadal trochu komicky. Ale nepodcenujte me. Trochu se vyznam. >-))) M
Zap-02 je ok. Vysila, da se v poho chytit. Zkouseli jsme to z protejsiho brehu Vltavy. Az budu mit antenu, tak to zkusim z domova a reknu, bohuzel jsem skepticky k vizualnimu kontaktu. :-((( M
Zdar, hledam, jestli nema nekdo na Zbraslavi k dispozici AP. Bydlim v ulici Pod Havlinem. Kdyz jsem zkusil naslepo doma "lovit" signal, tak jsem nasel CZFree.Net_X, ale zdalo se mi to dost nestabilni.
Nechci ted nic budovat, protoze se budu stehovat, takze bych uvital, zda by se dalo k nekomu pripichnout. Zkousel jsem neco najit na monitoru, ale bohuzel uz tam mapa nezasahuje.
Zdravím všechny a Zbraslaváky zvláš?. Jsem nahoře na Baních a rád bych se připojil. Asi mi bude chvíli trvat než se tady vším pročtu abych byl v obraze. Pokud by mě někdo udělal stručný výklad u piva budu rád.
V nejhorsim pripade muzu udelat ap. Bylo by v Ottove ulici u mostu zavodu miru. Koupime avayu a rozchodime hostap. To je jediny zpusob jak muzu pomoci. Finance na fyzicky ap nemam. Myslim, ze to by bylo hooodne do budoucna. Zatim se testuje teprv zap02 v praxy, takze se uvidi.
KATZMAN: musis chytat AP, ktere ma ssid CZFree.Net nebo CZFree.Net.ZAP-02 Ale i tak je v soucasne dobe zastaveno prijimani novych clenu kvuli nedostatecnych zdrojum konektivity.
MABI: viz predchozi odstavec.
MIST: zadne AP se v Ottove ulici delat nebude.Dolni zbraslav dostatecne pokryva ZAP-02. Navic pro dalsi AP jiz neni dostatek internetove konektivity.
AP: To je jasny. Rikal sem, ze by to bylo hooodne do budoucna.
Jinak konektivita by se dala sehnat. ADSL jde dolu. Nemam ted na mysli petici, aby bylo adsl na zbr, ale na druhym brehu vltavy, tam na Tomem jsou lidi, kteri jsou pod prahou 4 a ti adsl maji. Staci se s nekym domluvit. Je to jen navrh. M