Ahojte,
po delsi odmlce jsem se znovu zacal zajimat o CZFREE a koukam, ze se toho dost zmenilo.
Rad bych se k vam pripojil. Bydlim v Talichove ulici v terasovem domku nahore v predposlednim patre (node Terasy - ve stejnem baraku jako Hastur). Zda se mi, ze nevidim na Elses(brani mi ty dva vezaky v Radimove), ale mozna vidim na Arachne(opravdu jenom mozna) nebo na Horala (vice pravdepodobne).
Mam tu jeden pocitac (p2 350), na kterem by se mohl postavit AP.
Kartu(-y) a antenu(-y) si budu muset teprve poridit.
Predem diky za odezvu
Čau lidi, pomůže mi někdo? Ctěl bych se připojit na Kladenský ve Vokovicích (node MV kladenská) bohužel je to dost v ďolíku a zastíněný okolníma barákama. Mám dobrej výhled na Bořislavku, malou část Petřin a Střešovic, Červeňák.
chci se zeptat na moznost pripojeni na miste uvedenem v hlavicce. Je tady nekde nekdo kdo by mohl poskytnout pripojeni k internetu a za kolik?
Mohl bych vybudovat i vlastni AP, ovsem musel by ho nekdo financovat.... Bydlim v rodinnem baraku takze mam moznost AP bez problemu zprovoznit.
Vyhled je na Hadovku, Hanspaulku, Cerveny vrch (sedy panelaky na Evropske), Aritma Vokovice (spicka vezaku), ale i na Holesovice predni cast Bohnic, Kobylis, Troju a nevim co tam vsechno jeste je, moc se v tyhle casti Prahy nevyznam.
Dejte prosim nekdo vedet, vubec se v tech sitich jeste nevyznam, ale takove pripojeni by me moc zajimalo.
Uz jsem ho tam pridal. Jmenuje se Pod Vyhlidkou - Orechovka, fotky vyhledu jsem snad uz nekdy naky mel, jen je musim najit a dat je nekam na web. Myslim ze vidim na E60. Diky za informace.