Naklady na HW jsou odhadem od 2000 az do 7000 s DPH. Zalezi kde se nachazite a jaky je tam signal popr jake reseni situace vyzaduje. E-obchod i4 neni spatny, ale je dost uzce zamereny. Troufnu si tvrdit, ze mame moznost cerpat z sirsi nabidky.
Ale no tak panove, prece by jste si neoponovali, LOL ) Sic nevim jak se k urcitym vecem stavet, tak se proste nestavim. Pevne verim ze nadseni a dobrovolnost postavi fylozoficky lepsi sit. Jak je v tom komerce, tak sice to je lepsi pro koncove zakazniky, ale to kouzlo takzvaneho "sahnout si vlastnotrucne na kabel" tam uz neni a tim klesa i jakasi moralka site, respektive jejich uzivatelu. I to nasi sit nemine, ale stale verim ze zaklad bude lepsi. Tot zpetne reakce na zkomercneni site.
Faktem je, ze jako sit se svym IP rozsahem by jste si meli zaridit svuj topic, protoze se tu pak budeme malinko motat. Nicmene si myslim, ze poznamky a diskuze muze byt plne volna a spletena .. nezalezi na tom kdo je odkud
Jedním z důvodů proč jsem to neudělal je to, že v Liberci nemám obchodní zájmy.
Nelíbila se mi pouze způsob jakým tu Marlo prezentoval svůj názor, nešlo o to, kdo koho připojí a kdo komu prodá hardware. To? vše. Já rád pomůžu všem kdo o to stojí, protože je i v mém zájmu aby se budování říkejme tomu městských sítí, a připojování dalších lidí rozvíjelo nadále.
LioNS to napsal podle mého správně. Pokud to nebude kontraproduktivní tak je jedno, kdo komu poradí, pokud to ve finále přinese lepší výsledky.
To Yard:
Nevím, kde jsi přišel k tomu, že jsem nafoukaný a agresivní.
Nevím co myslíš spojením FreeNetu s mým soukromým podnikáním. Jedním z důvodů proč jsem o adresní rozsahy žádal je ten, že budu schopen nabídnout v brzké době propojení pražského czf s jabloncem, i jinými městy pomocí vpn. další důvod proč jsem o ně žádal je ten, že v jablonci jsou lidé, kteří se chtějí propojit s CZF. a už vůbec nevím co máš proti Moravě a že jsem z ní teď přijel. abys byl přesně v obraze a ani nejsu z Moravy i když tam teď momentálně sedím. Jestli se ti něco nelíbí tak to prosím ventiluj do mého pmka, nikoliv veřejně. rád si s tebou pokecám.