lazna: Ja nemluvim o tom, ze jsem pokakaný z ČTÚ, myslel jsem to obecně. Obecně myslím, že není dobré kdekoliv zveřejňovat informace, které nejsou zcela čisté. A za tím si stojím.
Myslim, ze kdyz to budu demonstrovat například na příjmech, tak jsme doma - každý druhý beztak ví, o čem mluvím :-).
A smažení do vzduchu nad 20dbi JE nelegální. Můžeme teď diskutovat, jestli se to snažím dodržovat, protože ctím zákon nebo protože jsem posraný z ČTÚ. Ale dál to už prostě pitvat NEHODLÁM. Když vědomě porušujete zákon, nechlubte se tím. Je jedno, jestli jde o pálení CD, pracování načerno nebo porušování povoleného výkonu na 2.4GHz. Nikdy nevíte, kdo na vás něco bude potřebovat vyhrabat.
HOWGH
20.05.2003 v 10:20
lazna
20.05.2003 13:27
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
Upozorňuji oba členy palatinus a lazna, že jejich "off-topic" diskuse je už nepříkladná, čtenáři nejsou hloupí a sami dobře vědí, co si mají z toho odnést, zda-li se z ČTU posrat nebo být v klidu, zmoderováním posledního již velmi naražkovitého příspěvku naznačuji nebo žádám oba členy, aby se již zdrželi komentářů v tomto duchu.