Test proveden dnes 9.5.2003 od cca 13:45-14:45 hod.
Polarizace otestována - H je horší než V. Nyní je tedy V.
Standa zjistil ještě nějaké problémy s pigtailem.
Provedena záměna.
Až bude moct, podá snad přesné info. jak to s tou kabeláží je.
Sila sign. by nyní měla být lepší.
Nevím, jestli máme smůlu nebo co, ale ten pigtail, co zkoušel sranda a co o něm psal kodan, tak ten je vadný, poputuje do i4 na reklamaci.
Karta dnes byla předána fyzicky do reklamace, avšak nejsem si jistý výsledkem. Ta karta je flashovaná a to dvěma firmwary, primárním a sekundárním, který se údajně stará o výkon karty, pokud podle jeho slov bude flashnutí provedeno špatně pak nám to nezreklamuje. To je předběžné info, podrobnější podám na vyžádání nebo později tady ve fóru podle toho jak se situace vyvine.
Z důvodu, že sranda nemůže přijít a především z důvodu nejasnosti zda-li ostatní vzali plánovaný sraz na vědomí sraz ruším. Nemá smysl, aby tam bylo jen pár z nás.
Nový termín a? vyhlásí kodan a navrhuji, aby to byla příští neděle.
Jinak jsem dnes rozeslal náš oběžníkový e-mail, kde jsem vás informoval o novém členovi JaM, který jak se zdá to myslí vážně, zítra se s ním mám sejít.
Ahoj,
zdravim z Kostnice. SSH je mocna zbran, tohle pisu v Lynxu na Zpnetu. Skoda ze jsem si nezapnul SSH u sebe na routeru, moh jsem se dostat i k sobe :-)
V nedeli bych se asi mel vratit, ale nevim jestli to stihnu i do hospody. Kdyby ne, tak to je to, jako bych souhlasil s vetsinou... :-)
A co takhle doména 2. řádu ?
"zpnet.net" je volná (do 600,- /rok).
místo wf1.ryston.net - (nebo jiný název "?.ryston.net" třeba "zpnet.ryston.net" - to by bylo již v ceně)
a nebo také nic.
Vašku díky, udělal si to dřív než já a možná i líp, musel jsem se probrat z kocoviny, my jsme pak ještě ve třech šli dál ...
No jen teda upravím dvě věci:
To, že po disku půjde anténa jsme si jasně řekli, takže toto je jasné.
A dálší je toto: Hranice 16 lidí byla odhlasována taktéž jasně a je závazná pro nás všechny.
To? vše.
Dále chci vyzvat k navrácení diskuze do CF.
A dále chci poprosit, aby se kdo může podíval po discích s velkou kapacitou 120 GB a víc s rychlostí 5400 rpm, víc zdrojů víc na výběr.
Zatím čus.
P.S.:karta se řeší a měla by být zreklamována, provádí Standa.