Pokud jsi připojen do czfree a chceš dodržovat pravidla czfree, potom bys měl asi mít ssid "czfree.net.jarov" nebo jen "czfree.net" (a aktivní DHCP). Prostuduj si případně RFC v connected foru...
Jasně, chápu. Mám switch, takže tam problém není (Compex 8 port 10/100 fullduplex) a hw nějakej taky (od 486 až po PII) a linux už jsem párkrát v životě viděl A Debian 3 mám dokonce nainstalovanej.
12.05.2003 v 14:42
tetrix
12.05.2003 15:38
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
kazdopadne vnitrkem je to lepsi nez venkem, a kdyz uz venkem, tak pokud mozno ve sparach (my to mame mezi panely) nebo alespon podel sten. na kabelu u steny se indukuje mensi napeti nez na kabelu visicim mezi baraky (az desetkrat mensi, jak jsme namerili, pri zhruba stejne delce kabelu)
kabel jsme pouzili vnitrni, ale pochopitelne nejkvalitnejsi co Belden vyrabi (stineny s dratkem uvnitr a Al folii)
jinak co stoji nevim, ale urcite se tady nevyplati bazirovat na nejaky ty stovce
co se tyce povoleni, pochopitelne ho mame od spravce objektu
Jednak ještě neběží, snad až v tu sobotu, ale hlavně zásluhy a díky patří pro Smile Inside, který to tu bude všechno instalovat a poskytne konektivitu. Už se těším, až se napojíme na Tetrixe:-)
Tak pcland se mi ozval, věc se má tak, že jeho node ještě tak úplně nefunguje, vše visí na družstvu a byla řeč o Ronje ... uvidím jak dál, ale s natažením drátu souhlasil.