Cau lidi, po mnoha a mnoha utrapach se FanTomasovi konecne podarilo me pripojit (prave pres to novy APcko na budance). Za jeho snahu mu patri muj vecny dik
Ahoj,
rad by jsem se zeptal komu patri MAC adresa 00:60:B3:6A:73:92 je pripojen na AP Faust a dostal od DHCP ip adresu 10.15.3.61 . Prosim, aby se mi ozval.
Dekuji
Tak se mi stale uzivatel s MAC 00:60:B3:6A:73:92 pripojeny na AP Faust a pridelenou ip 10.15.3.61 neozval. Zaridil jsem se dle toho, takze pokud bude mit zajem at se ozve.
Faust
Ahoj
nalezam se v ulici
Nad zameckem 40
Praha 5, Kosire
prima viditelnost na Strahov, stadiony, naproti přes udoli je nemocnice Homolka (Motol), ve smeru na Zlicin kopec a les. Mam také primou viditelnost-v dalce- na okoli zizkovskeho vysilace. Místo je celkove nakopci.
Mohl bych se na nekoho v blizkosti pripojit? Umel by nekdo zmerit signal?
Dik
Tomas, 608 88 45 30
Zdravím všechny, jsem tu nový a rád bych se připojil do czfree.net. Bydlím na ubytovně q.t.h. - klamovce Vrchlického 45.
Minulý semestr jsem byl připojený přes Marka Palatinuse (a ten na czfree.net). Jenže ten odjel studovat do Hradce. Nechal nám tu anténu a takovou malou věcičku, kterou se zapojí do usb.
Z popisu je asi každými jasný, že tomu moc nerozumím, dělám strojárnu, ne fel
Rádi bychom se zase připojili. Anténu jsme měli natočenou na střechu žlutýho baráku naproti VW autosalonu (myslím, že je to VW).
Takže instalaci antény zvladnu, software možná taky. Ale nevim teda, jak se vám mám ohlásit, jestli nás budete chtít. Jde nám v podstatě jen o ten net, 24h stahování u nás rozhodně nehrozí
ahoj,jsem tu nový a chtěl bych se připojit...v monitoru jsem node Zdikovská...kdybych se chtěl připojit třeba na fantomase co by to obnášelo? příspěvky atd. s anténou bych to snad nějak zvládnul, ale potřeboval bych přeměřit signál... Dik
Ahoj
Mam primou viditelnost na FanTomase, rad bych se pripojil. Ale on mi neodpovida na email, tak to zkousim tady.
Pripadne mate na nej nekdo email (co cte)? Kdyztak pls do posty.