Zdar,
fsici kdo vite, kde to je a zajima vas neco, tak je tu v plinkach mala sit. Hodlam jit na Wi-fi co mozna v nejblizsi dobe a budeme tu pravdepodobne fungovat i jako internetova brana (192kbps). Kousek ode me je Brona, s kterym su v kontaktu, ale jestli ste tu blizko a chcete "to", tak se pochlubte a dejte mi vedet...
Nazdar,
nejdriv nez ti odpovim, tak ti reknu stavajici stav myho AP. Tak tedy udelal sem objednavku na pripojeni k internetu a pristi tyden du zburcovat kamosa a budem delat router. A zatim to vypada, ze budeme mit jen fsesmerovku externi pro okoli, takze estli budes signal chytat i tak, si vitan. Pokud ne, pousim se to nejak resit, tak jako i s ostatnima. To vis, zajem je ze vsech stran a ja pak nestiham
zdarec,
ja zatim zjistiju co a jak. ze bych se chystal pripojit se treba pristi tyden, tak to zatim ne. ale chcu si to co nejdriv zaridit a domluvime se. signal bych mit mel, jestli ses na turgence a mas to na strese, tak tam ze strechy vidim bezproblemu a je to par metru
Nazdar!
O pripojeni k netu bych mel take zajem, ale pravdepodobne budu daleko (Blatouchova). Je mozne se zkusmo pripojit k nejakemu AP? Ja funguji pouze jako klient. Diky Martin.