Cas i misto vypada v poradku, predbezne potvrzuji svou ucast .
Jinak, bylo by mozne na Winel hodit nejaky soubor na testovani rychlosti k AP? Klasicky na APckach byva 10 megovy prazdny soubor, neco takoveho by se tam fakt hodilo
v pondeli mi to nevyjde, _mozna_ po desate, nicmene na "vazny pohovor" ohledne vysilaci casti Winelu jsem pripraven
(i kdyz dokud me muj stavajici "provider" neodstrihne, tak zustanu pripojeny jak jsem a vam necham cas odchytat nejake ty mouchy)
btw: mohl bych dostat nejakou IP adresu na Winel (+GW+mask), ze bych to aspon vyzkousel? (az konecne prestehuji router z obyvaku na strechu). dik
pripadne pokud bylo neco zajimaveho na internim chatu winelu (kde se nedostanu) a nekdo by byl ochotny mi to poslat emailem, tak bych byl vdecny
nakonec jsem si to zaridil tak, abych mohl prijit. Snad prijde i chaos... Doufejme, ze se nam podari zapujcit tu antenu s horizont polarizaci, abysme zjistili, kdo bude mit vubec sanci se k winelu pripojovat...pote by mozna bylo dobre upgradnout trochu i comp..aspon na celeron...
hola!
tak co jste vcera vymysleli, jak to dopadlo?
ja jsem se tam z pracovnich duvodu nedostal, tak by me zajimalo, jak to dopadlo s tou novou antenou a jaka je vyse "seznamovaciho" poplatku...