Pekna mapa - nejvic jsem ocenil nastavení kvality mapy.
namet: naslo by se tam nekde misto na malou statistiku - kolik je bodu na mape - Kolik z nich je AP - kolik koncovych - - - vlastne cisla ke vsem typum ikonek
Statistiky jsou super nápad, takže je udělám co nejdříve, momenálně pracuju na dalších důležitých funkcích (seznamy a možnost v nich vyhledávat, možnost nastavení vrstev).
Mám na vás všechny dotaz: chcete vrstvu, která by dokázala zobrazovat spoje (čáry)? - znamenalo by to ovšem, že KAŽDÝ správce bodu bude muset udržovat tabulku svých LINKů, případně by muselo být pár lidí, kteří by tohle zajiš?ovali.
ještě, s tou velikostí mapového podkladu, o které jsem psal není těch 48MB, ale je to asi 12MB (respektive 19MB v "rozstříhané" podobě)
NO ja si myslim zebychom meli udelat vice vrstev a to minimalne pro PATERNI SPOJE a dalsi pro NORMALNI SPOJE (tedy AP<>user), abychom se v tom potom mohli taky nejak vyznat, jestli to nekdtere z vas bude obtezovat, tak se dobrovolne hlasim k tomu ze ty to informace budu dodavat do mapy... :-)
2 RSAF: ta mapa vypada uz fakt velni dobre ! :-)
ale dalsich par vylepseni:
- pri zobrazovani info o nodu ho davat doprava od ikonek, at se zbytecne nepremistuje ta mapa
Informace na pravé straně by možná byly lepší, ale mají jednu podstatnou nevýhodu: uživatel, který používá 800x600 (já) si toho, že se zobrazilo něco navíc ani nevšimne.
Jako jednu z možností ale vidím, že se udělá možnost nastavení /podobně jako kvalita mapy/ a uživatel si prově vybere
dalsi myslenka:
- nastaveni toho ktere body chci zobrazovat (jen AP/jen USER-y/ all)
- nastaveni velikosti mapy ktera se bude zobrazovat v tom okne, protoze ja mam monitor s rozlisenim 1600x1200 a taky bych ho chtel vyuzit :-) (teda jestli to ten server zvladne generovat)
Naposledy upravil Albert.Einstein 03.05.2003 v 15:14
Ale jo - já už to začínám co nejvíce střídat - a v současné době už více jak 50% procesorového času věnuji Mandrake Linuxu 9.1 - takže pokud budou maily BEZ čísel (s názvy), tak se nebudu srát s tím, abych je hledal v mapě, ale radši si dám tu práci rebootovat a ten mail přeposlat tam, kam patří...
jinak, ty barvy spojů nejsou definitivní - na nějaké "legendě" pracuju - a barvy změním podle toho, co mi poradíte (s rozumem, prosím)
v současnosti je to asi takhle:
modrá - WiFi
tmavší modrá - Breeze či jiné "nedostupné" bezdráty
červená - to co svítí červeně - ronja/crussader a spol
fialová - optické či metalické kabelové spoje
1) v adresáři s klientem SMAŽTE všechny soubory s vyjímkou dvou .gifů (root.gif a zoom1.gif).
2) Do adresáře rozbalte obsah ZIP archivu mapperXX-update.zip
3) Spus?te klienta a proveďte aktualizaci mapových dat
V souvislosti s některými diskuzemi a Shakeovým požadavkem a? posíláte důležité věci jemu - jako časově omezené oznámení vás žádám, abyste to samé posílali třeba i mně za účelem zveřejnění na úvodní straně portálu.
Psát na úvodní stranu může rovněž Shake nebo AE, takže můžete i za nimi