Nema nekdo odkaz na tistene spoje pro ronju? Nebo mi je muze poslat na email kalina.j@seznam.cz.
Take me zaujala ronja jako ostatne vetsinu prispevovatelu tohoto fora. Forum jsem precetl a nasel nekolik zmine o tistenych spojich ale odkaz nikde! Pak zde bylo nekolik dotazu ohledne Eagle (edito plosnych spoju) ale zase zadny odkaz na umisteni onech navrhu!
Pokud jsem se jen prehledl a odkaz v tomto foru je budu vdecny za upozorneni.
Problém s TP interfacem může nastat při shánění TP filtru. Já jsem ty filtry vypáčil z AUI/TP konvertorů. A jediná možnost jak je levně vyzískat je asi vydlabat je z nějaké starší sí?ovky.
Na mojem filtru je napsáno FBC16D001.
Jestli někdo z přítomných ví o nějakém datasheetu nebo o možných ekvivalentech, případně kde tyhle konkrétní filtry sehnat, tak a? to tu napíše.
Myslis filtr jako trafo? Ja jsem si koupil takovy traficko i s TP konektorem a kablickem (primo na dvourady konekturek z tech zlatych jehel) a je na nem napsano PCnet 2001 9936 tusim (mozna to je BEL prepsanej protoze PCnet je snad ochr. znamka AMD) a je to PHY pro boardy ktery ho nemaj na sobe ale maj na sobe ethernet cip. Stal 99 korun. Nevim jestli je 10 nebo i 100
To trafo jsem koupil v bazaru vedle americky ambasady v dejvicich, kousek od ambasady podle ty ulice co vede dolu na sibirak (asi 100 metru). Muzes se na to zeptat kdyz to nebude ve vitrine oni by to objednali.