Zdravím, tak jsem se dal do výstavby přípojeného bodu na Lužinách, jak jsem avizoval. Přípojné místo je Bellušova 1861, tedy panelák v podstatě s nejvyšším bodem v okolí.
Přípojná technologie zatím umožňuje jen 2 Mbps a asi to nebudu zvyšovat, protože to umožní vyšší dosah.
Zatím nemám externí anténu, jedu na dovolenou, pak doladím testy pásma a koupím ji a šoupnu ji na střechu. Nicméně pokud je někdo v okolí, a chtěl by testovat, a? se mi ozve... patrick.zandl@mobil.cz
takze 29. srpna 2002 se bude ve 20:00 konat sraz lidi ze Stodulek, Luzin, Hurky, Velke Ohrady, Barrandova a Slivence za ucelem vybudovani site v techto lokalitach.
Vazne uvazuji o zrizeni pripojneho bodu na Butovicich (Ovci hajek).
Takze pokud by nevadilo, stavil bych se na tu session.
Nicmene zatim jsem v tom lama. A zatim jen verim, ze se mi podari umistit externi antenu na strechu. Jen ostatni druzstevnici asi muzou byt vazny problem.
Je tady par lidi z Hostivice, co by chteli zkouset signal, ale z Dediny CIJOML-1 to tam asi nedosahne, tak jsem se chtel zeptat jak jste na tom v Luzinach?
koukal jsem, že dosud nikdo neuvažoval o tom, vytvořit AP na P13, což si myslím, že je docela škoda, jistě se i zde najde dostatek surferů, co by do toho šli.
Já osobně bydlím na Lukách (Fantova ul., cca. 150 m od Makra, u kotelny (tušim K13L) ). Je to poměrně vysoko, i když se jistě najdou i vyšší paneláky (můj má jenom 4 patra). Jde o to, že jsem schopen sehnat <b>kvalitní AP ZComaX za VELMI PŘÍZNIVÉ CENY</b>, ale přeci jenom, na jednoho je to investice trochu velká.
Takže <b>zde je NÁVRH:</b> Pokud se mi ozve dostatečný počet lidí, jež by byli ochotni podělit se o náklady na koupi a provoz AP, nevidím žádný problém v tom, proč to nerealizovat. Pro bližší informace se mi ozvěte na <u>svoboda@atlantis.cz</u> nebo na <u>724 610 078</u>.
Doufám, že nebude trvat dlouho a budeme všichni š?astně křižovat informační dálnicí za nižší ceny.
dosud uvazovalo dost lidi, dva AP uz existuji a nekolik dalsich je jich ve vystavbe, takze nez zacnes neco budovat (resp kupovat anteny) tak bychom se meli asi trochu domluvit
V TOMHLE PROBLEM NEBUDE, PRÁVĚ PROTO JSEM JAKO PRVNÍ NAPSAL SEM...
zanes se prosim do mapy
JSEM ZANESEN JAKO "XI-1500 popr. XI-626"
predpokladam ze bude nejaka priorita pro zajemce v nasi lokaci , takze ... na kolik by prisel jeden kus ?
V RAMCI CZ-FREENET JSEM SCHOPEN SEHNAT XI-626 ZA 2.990,- Kč, PŘI VĚTŠIM ODBĚRU NARÁZ BYCH ZKUSIL U VEDENÍ DOMLUVIT LEPŠÍ CENU
NA MAILU JSEM PŘES DEN V PODSTATĚ ONLINE POŘÁD (9 - 17 hod), JE FIREMNÍ. JINAK ICQ 40... NEVIM - JSEM JAKO Birckoff, TAK SI MĚ NAJDI A PŘIDEJ :-) MÁM ICQ JENOM DOMA A NEPAMATUJU SI ČÍSLO...