Slavnostne verejne oznamuji, ze AP Barrandov_2 bezi!
V prilehlych lokalitach je mozne se pripojit, staci nastavit - ziskavat nastaveni ze serveru DHCP a trada!!!
Zajemci o dlouhodobejsi pripojeni me muzou kontaktovat na mail, nebo pres PM.
enjoy!
PS: Sraz vyhlasuju predbezne na patek 2.6.2003 od 19:00, jiz tradicne, do vinarny "U Karla". Kdo byste prisli, napiste sem, at mam nakou predstavu, jsetli to ma smysl.
WOW!!! Funguje to!!!
Vcera vecer jsem se pripojil! Stalo se tak pomoci ruky natazene z okna v niz jsem drzel USB klienta. Videt na vlastni oci tajemne Connected Forum je jako objevovat Ameriku - jeste ted mi beha mraz po zadech. Dekuji.
Pokud by dalsi lama jako ja chtela amatersky "promerit signal" pomoci maleho USB zazraku, tak jsem k dispozici.
Na sraz pravdepodobne prijdu, ale nejdrive ve 20:00 - nejdriv musim precist dceri pohadku. Bluetome "U Karla" je nekde ve starejch Hlubocepich (tusim ulice Slivenecka) vlevo, kdyz jdes dolu z Barrandova po ulici Prazskeho. V tomto nebo Barrandov threadu je to jiz nekolikrat napsany. Kdyz se ptame na to, co je jiz napsany, tak strasne rozcilujeme nase guru!
Ještě jsem zapomněl říct, abyste všichni, kdo už máte nějaký WiFi zařízení, kterým se chcete připojit, přinesli jeho MAC adresu (někdy se jí taky říká HW ardesa).
Bude napsaná někde v ovládací utilitě, nebo určitě je přímo na zařízení.
To Houseman: Jarouch mi to dneska zmeril a mam za oknem 33% link quality! Zitra si jdu pro ZX 725 USB a jdu na to :-) Jak bude karta doma, pocitej s prispevkem.