Elektronika by musela být na PCB kromně RXu. Ten jsem dělal na pcb a nic moc. Ve vzduchu je mnohem lepší.
Pro rychlé oživení to chce aspoň 100MHz osciloskop a 20MHz generátor. Chce to taky skušený lidi pro oživování. Lidi, který mají aspoň malou skušenost s VF zařízením.
Taky nějaký počítače pro pracoviště kontroly.
Jinak je to ve stylu tápání a pokusů.
To u seriový výroby neni použitelný.
Nejdražší je lidská práce a tak je potřeba co nejvíce zkrátit dobu, kterou na tom lidi pracujou.
Vím to, protože v práci vyrábim a oživuju rotační snímače polohy IRC. Je to komplet ruční práce od osazení desek až po krytování.
Přesný postup práce je sice vypracovaný od pracovníků vývoje, ale i tak je potřeba nad tim dost přemejšlet.
I když je k dispozici obsáhlá dokumentace.
O jake soucastky mas nouzi?
Ja jsem vse koupil v GM na Florenci a v GESu na Vinohradske.
GM je pry zavrene, tak nakup v GESu to co maji a zbytek koupis v GM az otevrou.
Uz mam elektroniku funkcni.
Tak zbyva mechanika. Ale nevim, jak udelat drzaky. A trubky bych radsi chtel pouzit plastove nez to zelezo.
Kdyz tak posli mail, nebo PM.
Ondra
Kdyz vidim ty cifri co tu hazite tak si ted nejsem jistej na kolik to vlastne prijde kdyzsi to udelam sam doma (myslim tim tu Ronju )) ) Vite to nekdo nejak presnejs?Nepocitam tedy material na drzaky a tak zajima mi jenom elektronicka cast.
Cau Benny,
kamos to delal a rikal, ze mu soucastky vysly okolo 600,- na obe strany. tak ja nevim. trubky nekde sezenes ve sberne a cocky v hrackarstvi. ale nam by stacilo natahnout kabel. tak si to rozmysli.