bydlim v Duskove ulici (pokracovani Vrchlickeho) jsem node Duskova. Se slabou antenou chytnu asi 15 siti. Nektere jsou dobre oznacene, ale czfree mezi nimi nevidim.
Srando, jaky mas ESSID pripadne MAC adresu? Mozna te vidim jako sit sranda, ale bez czfree .
Peter:
ahoj, problem je v to, ze na tvoji stranu nemam otocenou antenu. O tomto problemu se pise v tomto foru.
essid CZFree.Net.sranda
Snad tento tyden dojde k dasimu testu 360ky, ale nevim jak to stihnu.
A kdy máš ten test v plánu? Já nejsem od čtvrtka v Praze (mám konečně dovolemou ), ale bude tady kolega. Nám by se ten test hodil ve středu (tak od pěti ?), ale snad by to šlo i jiný den.
To je blbé. Kolega musí být na sedmou u klienta a já potřebuju v šest odejít, protože zítra ráno odjíždím na dovolenou.
Napadá mě jedině, že pokud to ostatním pojede (těm co už přes Tebe jedou), tak tam zřejmě tu anténu necháš (?) a my budeme moci otestovat signál, až to z naší strany bude možné. Pokud to někomu ze současných připojených nepojede, tak asi stejně tu anténu sundáš, takže by z toho nic nebylo i kdybychom tady měli dobrý signál.
Mrtvo tu je) Standa ma plno prace s linkem na Fantomase. Vcera zkousel zase vsesmerovku. Musel jsem otocit antenu, protoze ma obracenou polarizaci, nez ta dosavadni antena. Sice mi to jede, ale neni to zadna slava. SRN jsem maximalne dosahl na 8. Predtim bylo kolem 30. No ale to je asi dane tim, ze jsem od AP nejdal a po ceste nazbiram hodne ruseni.
Mam doma 24dB sito, a cekam na zpravu ve foru. Jakmile nekdo postne, ze sranda ma antenu tak sitko vystrcim z okenka a testnu to. Takhle je to naprd ;(. Tak alespon nekdo napiste ve stredu to budu zkouset okolo 6.
Ahojte vsichni,
dneska (nebo vlastne uz vcera :-) jsme byli se Standou na strese a davali jsme tam jinou antenu. Ted je tam 360, takze byste se meli chytat z celeho okoli. Takze zkousejte a vysledky testu posilejte sem do fora, at mame zpetnou vazbu, ze to opravdu funguje.
Ahoj, tedy je tam ted jina 360° antena nebo je vymenena ta 65°..? Puvodne prezentovana vymena za 360° totiz prinesla jen nevalne vysledky a i kdyz, nejsem ted u PC tak je mi jasne, ze jsem se automaticky nechytnul... :-( Jaky je ted tedy signal u ostatnich a byla tedy puvodni antena vadna...? Podle toho jak se ta 360° chovala tedy, ze jednou byl signal slusnej a po druhe hluboko spadl se mi zda, ze by to vada anteny vysvetlovala kdyz vime, ze kartou WiFi to nebylo...
Jinak samozrejme podekovani Srandovi a Pamikovi je na miste za jejich snahu a vytrvalost...