Dargos > To víš, plošňák na fotocestu je tu velice drahej (20x20cm - 280,-) a po povodních vůbec není k sehnaní, vyplavino nám to tu jedinýho dealera elektroniky a ten to rázem zabalil. Nenadarmo se mu říkalo VYDŘIDUCH.
Já jsem onehdy (před rokem a půl) kupoval součástky na Ronju 10M a ještě jsem to nerozjel, a teď jsem se do toho vrhnul. Tak použiju ty součástky z ronji AUI (ale ta TP jich schramstne víc, takže mi na protistanici chybí cca. 6 brouků)
Ručně dělám všechno a občas taky na nějakej ten spoj i zapomenu . Nejhorší je ten smrad z toho laku :( a pak ještě 30minut u Chloridu železitýho.
Na fotocestu tu mam lampu (pouliční výbojka) i s přítlačnými sklíčky, nějakou vývojku nebo co to je -ale asi je bestak už prošlá-.
Tak nic no, tiš?ák nevyšel, chlorod se mi podleptal z boku cestiček :( . Kašlu na plošňák, udělám to jako clock, systém hnízdo .
highlander > prosimtě, v archivu obrázků ronja.czfree.nez/picture jsem našel obrázek s lepším plošňákem, než jsem našel ve fóru. (Ze strany součástek je zemnící fólie nacpaná "kam se dá"). Nemáš ten plošňák někde v x.BRD pro Eagle 3.53 ??
Asakra, tak to jsem netušil, já myslel že se ty obrázky odesílají do fóra... Tak to si budu muset vytvořit nějakou inet. adresu třeba u volny.cz .
PS. nemužeš někam ty plošňáky strčit?? (Na inet)
OK, v tom RX s váma plně souhlasim (to samý bylo s oscilátorem na 1,7GHz pro satelit, kterej jsem si driv stavjel). Já jen na ten modul co je původně AUI, a teď je z něj TP.
A co verze jen z kuprexitu a pospojovaný drátama, bylo by to to samý jako plošňák??? (resp. co vadí, malá tlouš?ka fólie na PL nebo samotnej kuprexit?)